Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco Livestream | Europa League

Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco Livestream | Europa League

  Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op tv kijken? Op donderdag 16 februari 2023 om 21:00 uur spelen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: BayArena. Wil je de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen (Duitsland) – AS Monaco (Frankrijk) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,210 toeschouwers. In het BayArena nemen Bayer 04 Leverkusen (Duitsland, Leverkusen) en AS Monaco (Frankrijk, Monaco) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op tv.
  • Wanneer: donderdag 16 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: BayArena, het stadion van Bayer 04 Leverkusen.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Bayer 04 Leverkusen - AS Monaco op tv

  Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op tv

  Wil je Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland en AS Monaco uit Frankrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco
  • 21:00 uur : Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco

  Over Bayer 04 Leverkusen-AS Monaco Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco:
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit moment8e in de Bundesliga.
  • AS Monaco staat op dit moment 3e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: “BayArena” (30,210 toeschouwers).
  • De thuisclub is Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland. Bayer 04 Leverkusen komt uit Leverkusen in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is AS Monaco uit Frankrijk. Bayer 04 Leverkusen komt uit Monaco in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Bayer Leverkusen neemt het in de Europa League in eigen huis op tegen AS Monaco. Monaco heeft een enorme boost gehad door afgelopen weekend met 3-1 te winnen van het grote Paris Saint-Germain. Ook Leverkusen had een goed weekend. Zij wonnen tevens met 3-1 van Hoffenheim. Toch staat Leverkusen in de middenmoot van de Bundesliga. Bij Bayer Leverkusen zien we een ook nog een heleboel Nederlanders in actie komen. Mitchel Bakker, Daley Sinkgraven, Jeremie Frimpong en Timothy Tofu-Mensah spelen allemaal bij Bayer Leverkusen. Bij Monaco staat Myron Boadu onder contract. Leverkusen-Monaco is dus een heerlijke wedstrijd om als neutrale Nederlander te kijken.

  Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayer 04 Leverkusen-AS Monaco bij ESPN 3:
  • donderdag 16 februari 2023
  • 21:00 uur, Bayer 04 Leverkusen -AS Monaco (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: De Europa League wordt live uitgezonden op ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je veel van de Europa League wedstrijden live. Bovendien is er natuurlijk extra veel aandacht voor de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europa League. Al het laatste nieuws rond de Europa League wedstrijden en met name van de Nederlandse clubs zie je op ESPN. Je kijkt ESPN op kanaal 421 t/m 425 (Ziggo) en kanaal 14 (gratis), 221 t/m 224 (KPN) en kanaal 14 (gratis) en bij T-Mobile vind je ESPN op kanaal 150 (gratis) en 151 t/m 154.

  Europa League op tv

  De match tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese competitie. Het toernooi is aangekomen bij de Play-Off ronde waarbij clubs zich kunnen kwalificeren voor de achtste finales. Er zijn een hoop Nederlandse clubs actief in de Europa League. Ajax, PSV en Feyenoord spelen alle drie in de Europa League. Alleen Feyenoord heeft zich al geplaatst voor de achtste finales en hoeft dus geen play-off te spelen. De Europa League lijkt qua clubs dit jaar wel op de Champions League. FC Barcelona, Manchester United, Fenerbahce, Arsenal, Juventus en AS Roma spelen bijvoorbeeld allemaal in de Europa League. Redenen genoeg dus om de Europa League op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 3.

  Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayer 04 Leverkusen-AS Monaco op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco kijken

  Wil je gratis naar Bayer 04 Leverkusen tegen AS Monaco kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayer 04 Leverkusen-AS Monaco gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco kijken

  De samenvatting van Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Bayer 04 Leverkusen vs AS Monaco zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen-AS Monaco:
  Wanneer is de Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco wordt gespeeld op donderdag 16 februari 2023.

  Hoe laat is Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op tv?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Leverkusen, Duitsland en AS Monaco (Monaco), Frankrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco kijken?

  Je kijkt Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Bayer 04 Leverkusen en AS Monaco op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco kunt kijken.

  Kan ik Bayer 04 Leverkusen – AS Monaco ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayer 04 Leverkusen -AS Monaco zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *