Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Barcelona – Sevilla op TV vandaag: Kijk FC Barcelona GRATIS (3 april 2022)

Barcelona – Sevilla op TV vandaag: Kijk FC Barcelona GRATIS (3 april 2022)

  Wil je Barcelona – Sevilla op TV kijken vandaag? De wedstrijd tussen FC Barcelona en Sevilla wordt vandaag LIVE op TV uitgezonden. De wedstrijd is bovendien GRATIS te zien op Ziggo Sport kanaal 14. Dit is het gratis kanaal voor Ziggo-abonnees. De wedstrijd is een echte topwedstrijd in de Spaanse Primera Division. Dit is de hoogste Spaanse voetbalcompetitie, net zoals de Eredivisie in Nederland is. Sevilla staat op dit moment tweede en FC Barcelona staat op de vierde plek. Bovendien is het ook voor de Nederlandse fans een interessante wedstrijd. Ook komen er mogelijk maar liefst 3 Nederlanders in actie in de wedstrijd.

  • Wat: FC Barcelona – Sevilla
  • Waar: Nou Camp, Barcelona
  • Wanneer: 3 april 2022
  • Hoe laat: 21:00 uur
  • Op TV: Ziggo Sport (Kanaal 14)
  Barcelona – Sevilla op TV

  Barcelona – Sevilla op TV vandaag

  De wedstrijd Barcelona – Sevilla wordt vandaag op TV uitgezonden. Helaas is de wedstrijd niet voor iedereen gratis te kijken. Het duel wordt uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport. Goed nieuws voor de Ziggo-abonnees dus! Voor KPN-klanten betekent dit dat zij een abonnement moeten hebben op Ziggo Sport. Wil je weten hoe je alle wedstrijden uit de hoogste Spaanse competitie kunt kijken? Bekijk dan Spaanse competitie op TV.

  Programma Barcelona – Sevilla

  De wedstrijd wordt live op TV uitgezonden. De wedstrijd is de Match of the Day bij Ziggo Sport. Je kunt de wedstrijd kijken op het open kanaal van Ziggo dat je vindt op kanaal 14. Het volledige programma van FC Barcelona – Sevilla:

  • FC Barcelona – Sevilla
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur: FC Barcelona – SevillaLIVE
  • Vanaf ongeveer 23:00 uur: Nabeschouwing
  • Zenders: Kanaal 14 (Ziggo) en kanaal 233-239 (KPN)

  Barcelona – Sevilla bij Ziggo

  Barcelona – Sevilla bij Ziggo kijken? Als je een Ziggo-abonnement hebt kun je de wedstrijd helemaal gratis kijken op kanaal 14. Met het vertrouwde commentaar van Sierd de Vos.

  • FC Barcelona – Sevilla bij Ziggo
  • Vanaf 21:00 uur live-verslag
  • Kanaal 14 (open kanaal)

  Barcelona – Sevilla bij KPN

  Bij KPN heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal om de wedstrijd te kijken. Dit kost ongeveer 15 euro per maand. Je kunt het abonnement ook weer maandelijks opzeggen. Ben je in het bezit van een abonnement op Ziggo Sport Totaal bij KPN? Dan kijk je de wedstrijd op de één van de zenders 233 t/m 239

  • FC Barcelona – Sevilla bij KPN
  • Vanaf 21:00 uur live
  • Zender: 233 t/m 239

  Over FC Barcelona – Sevilla op TV

  FC – Barcelona – Sevilla is een echte topwedstrijd in de Spaanse Eredivisie. Sevilla staat 2e en Barcelona 4e. Barcelona staat op slechts 3 punten achterstand op Sevilla en kan bij winst dus de aansluiting vinden. Bovendien heeft Barcelona een beter doelsaldo en kan bij een overwinning dus over Sevilla heen gaan op de ranglijst. Voor beide teams is het dus een belangrijke wedstrijd. In de Primera Division staat Real Madrid overigens nog steeds op eenzame hoogte. Bekijk hier de stand:

  #TEAMGSWGVDVDTP 
  1Real Madrid302163612669 
  2Sevilla2915122401957
  3Atletico Madrid301767573757
  4FC Barcelona281594562954
  5Real Betis291559503550
  6Real Sociedad291397292948
  Stand Primera Division – La Liga

  Barcelona – Sevilla gratis kijken

  Wil je FC Barcelona – Sevilla gratis kijken? Dan hebben we goed nieuws voor Ziggo-abonnees. De wedstrijd wordt gratis uitgezonden op het open kanaal van Ziggo. Die is te vinden op kanaal 14. De wedstrijd FC Barcelona – Sevilla is namelijk de “Match of the Day”.

  Luuk de Jong speelt niet

  Jammer voor de Nederlandse fans: Luuk de Jong speelt niet vandaag. Luuk de Jong zal vandaag niet in actie komen voor FC Barcelona. De 31-jarige speler van Barcelona is positief getest op Corona. Barcelona zal het dus zonder de Jong moeten doen tegen Sevilla.

  Nederlanders vanavond

  Ondanks het gemis van Luuk de Jong kunnen de Nederlandse fans vanavond wel genieten van een aantal Nederlandse Spelers. Bij Sevilla komt mogelijk Karim Rekik in actie. Ook oud-ajaxcied Nemanja Gudelj maakt deel uit van de selectie van Sevilla. Bij FC Barcelona spelen natuurlijk Frenkie de Jong en Memphis Depay. Ondanks de afwezigheid van Luuk de Jong komen er vanavond wel Nederlanders in actie bij FC Barcelona. De verwachting is dat Frenkie de Jong in de basis begint. Hoogstwaarschijnlijk begint Memphis Depay op de bank maar zal later als wisselspelen in het veld komen.

  Livestream Barcelona – Sevilla

  Wil je Barcelona – Sevilla liever online kijken? Je kunt de wedstrijd Barcelona – Sevilla via een livestream kijken op de volgende apparaten:

  • PC/Laptop
  • Chromebook
  • Mobiele telefoon
  • Tablet

  Heb je een abonnement bij KPN of Ziggo en ben je in het bezit van Ziggo Sport Totaal (KPN)? Dan kun je online kijken naar deze zender via de volgende links:

  Alle wedstrijden vandaag

  Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op TV. Dagelijks updaten wij deze pagina zodat je geen enkele voetbalwedstrijd meer hoeft te missen.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *