Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ – SS Lazio op tv | UEFA Conference League

AZ – SS Lazio op tv | UEFA Conference League

  AZ – SS Lazio op tv kijken? Op donderdag 16 maart 2023 om 21:00 uur spelen AZ en SS Lazio tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ (Nederland) – SS Lazio (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,500 toeschouwers. In het AFAS Stadion nemen AZ (Nederland, Alkmaar) en SS Lazio (Italië, Rome) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AZ – SS Lazio via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: AZ – SS Lazio op tv.
  • Wanneer: donderdag 16 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AZ - SS Lazio op tv

  AZ – SS Lazio op tv

  Wil je AZ – SS Lazio op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ uit Nederland en SS Lazio uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AZ – SS Lazio op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing AZ – SS Lazio
  • 21:00 uur : AZ – SS Lazio LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing AZ – SS Lazio

  Over AZ-SS Lazio Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SS Lazio:
  • AZ staat op dit moment3e in de Eredivisie.
  • SS Lazio staat op dit moment 3e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ: “AFAS Stadion” (19,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ uit Nederland. AZ komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is SS Lazio uit Italië. AZ komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AZ neemt het in Alkmaar op tegen SS Lazio, of Lazio Roma. Hoewel de club uit Rome misschien de favoriet is, wist AZ vorige week te verrassen in Rome. AZ won namelijk met 1-2 op bezoek bij Lazio en heeft daardoor nu een uitstekende uitgangspositie voor de return in de UEFA Europa Conference League. De club uit Alkmaar wil natuurlijk zo ver mogelijk komen in de Conference League. Hoewel Lazio meteen een lastige horde leek, staat AZ er nu dus heel goed voor. Met de steun van het eigen publiek in een uitverkocht AFAS stadion zal AZ er alles aan doen om door ta gaan naar de kwartfinales van het toernooi. Dat is bovendien zeker niet onmogelijk. AZ verkeert namelijk in een goede vorm. Lazio daarentegen wist al drie wedstrijden op rij niet te winnen. Wordt de wedstrijd tegen AZ de wederopstanding van Lazio, of maakt AZ het in eigen huis gewoon zakelijk af?

  AZ – SS Lazio op Veronica

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SS Lazio is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AZ-SS Lazio bij Veronica:
  • donderdag 16 maart 2023
  • 21:00 uur, AZ -SS Lazio (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De Europa League wedstrijden worden live uitgezonden op zowel Veronica als ESPN. Veronica is natuurlijk gewoon op het open net te kijken. Je kunt de wedstrijden in de Europa League dus gratis kijken op Veronica. Daarnaast wordt de wedstrijd ook uitgezonden op ESPN 2. Je kunt dus kiezen als je de wedstrijd Feyenoord-Sjachtar in de Europa League live op tv wilt kijken. Daarnaast is er natuurlijk ook een livestream van Feyenoord-Sjachtar beschikbaar. Op zowel Veronica als ESPN 2 wordt er ruimschoots aandacht besteed aan de belangrijke Europa League wedstrijd van Feyenoord. Waar je ook bent, je kunt de wedstrijd dus overal kijken. Voor Feyenoord-Sjachtar Donetsk op tv heb je dus voldoende opties.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen AZ en SS Lazio is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is de jongste Europese competitie. Toch maakt dit de competitie niet per sé minder interessant. Zeker voor de Nederlandse clubs is het een aantrekkelijk toernooi. De Nederlandse clubs maken namelijk een goede kans om de Conference League te winnen. Namens Nederland zit alleen AZ nog in de UEFA Conference League. De ploeg uit Alkmaar wil natuurlijk zover mogelijk in het toernooi komen. Op dit moment zijn we in de UEFA Conference League aangekomen bij de achtste finales.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SS Lazio is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  AZ – SS Lazio bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ-SS Lazio op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AZ – SS Lazio kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ – SS Lazio bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en SS Lazio uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ – SS Lazio kijken

  Wil je gratis naar AZ tegen SS Lazio kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ-SS Lazio gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ en SS Lazio in de UEFA Conference League is te zien op Veronica.

  Livestream AZ – SS Lazio (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en SS Lazio via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ – SS Lazio kijken

  De samenvatting van AZ – SS Lazio kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ en SS Lazio nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ – SS Lazio op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ – SS Lazio? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ – SS Lazio op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AZ vs SS Lazio zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ-SS Lazio:
  Wanneer is de AZ – SS Lazio livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SS Lazio wordt gespeeld op donderdag 16 maart 2023.

  Hoe laat is AZ – SS Lazio op tv?

  De wedstrijd tussen AZ en SS Lazio begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ – SS Lazio live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar, Nederland en SS Lazio (Rome), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ – SS Lazio via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ en SS Lazio wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik AZ – SS Lazio kijken?

  Je kijkt AZ – SS Lazio op Veronica.

  Kan ik gratis naar AZ en SS Lazio op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ – SS Lazio kunt kijken.

  Kan ik AZ – SS Lazio ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ -SS Lazio zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *