Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ – SK Brann op tv | UEFA Conference League

AZ – SK Brann op tv | UEFA Conference League

  AZ – SK Brann op tv kijken? Op donderdag 24 augustus 2023 om 20:45 uur spelen AZ en SK Brann tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ: AFAS stadion. Wil je de wedstrijd AZ (Nederland) – SK Brann (Noorwegen) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,500 toeschouwers. In het AFAS stadion nemen AZ (Nederland, Alkmaar) en SK Brann (Noorwegen, Bergen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AZ – SK Brann via een livestream kijken. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: AZ – SK Brann op tv.
  • Wanneer: donderdag 24 augustus 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: AFAS stadion, het stadion van AZ.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AZ - SK Brann op tv

  AZ – SK Brann op tv

  Wil je AZ – SK Brann op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ uit Nederland en SK Brann uit Noorwegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • AZ – SK Brann op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing AZ – SK Brann
  • 20:45 uur : AZ – SK Brann LIVE
  • 22:48 uur: Nabeschouwing AZ – SK Brann

  Over AZ-SK Brann Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SK Brann:

  • AZ staat op dit moment1e in de Eredivisie.
  • SK Brann staat op dit moment 5e in de Eliteserien.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ: “AFAS stadion” (19,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ uit Nederland. AZ komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is SK Brann uit Noorwegen. AZ komt uit Bergen in Noorwegen en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eliteserien.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  AZ krijgt in de laatste voorronde van de UEFA Europa League het Noorse SK Brann op bezoek. Die club was voor ons een grote onbekende. De heenwedstrijd is op 24 augustus, de return tussen AZ en Brann is vervolgens op 31 augustus 2023 om 19:00 uur. AZ moet in eigen huis eenvoudig kunnen winnen van SK Brann. Bij SK Brann spelen weinig bekende spelers. Naast een redelijke linksback en een “oké” middenveld heeft de ploeg niet veel te bieden. De club promoveerde in 2022 pas naar het hoogste niveau in Noorwegen. Onze voorspelling van AZ – SK Brann: 3-0.

  AZ – SK Brann op Veronica

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SK Brann is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma AZ-SK Brann bij Veronica:

  • donderdag 24 augustus 2023
  • 20:45 uur, AZ -SK Brann (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.

  Voetbal bij Veronica:

  Op Veronica worden alle wedstrijden uit de UEFA Conference League uitgezonden. Ook de wedstrijden in de knock-outfase van de Conference League worden live uitgezonden op Veronica. De zender zit gewoon in het standaard tv pakket. Daardoor kun je de wedstrijden van FC Twente en AZ in de knock-outfase van de Conference League gratis op tv kijken. De laatste voorronde wedstrijden van AZ en FC Twente worden uitgezonden op Veronica. Naast het live-verslag van de wedstrijden kijk je ook naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing, de samenvatting en analyses.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen AZ en SK Brann is een wedstrijd in de UEFA Conference League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SK Brann is vanaf 20:45 uur live te zien op Veronica.

  AZ – SK Brann bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ-SK Brann op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd AZ – SK Brann kijk je op Veronica.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ – SK Brann bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en SK Brann uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ – SK Brann kijken

  Wil je gratis naar AZ tegen SK Brann kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ-SK Brann gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ en SK Brann in de UEFA Conference League is te zien op Veronica.

  Livestream AZ – SK Brann (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en SK Brann via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ – SK Brann kijken

  De samenvatting van AZ – SK Brann kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ en SK Brann nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ – SK Brann op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ – SK Brann? De wedstrijd begint om 20:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ – SK Brann op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AZ vs SK Brann zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ-SK Brann:

  Wanneer is de AZ – SK Brann livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en SK Brann wordt gespeeld op donderdag 24 augustus 2023.

  Hoe laat is AZ – SK Brann op tv?

  De wedstrijd tussen AZ en SK Brann begint om 20:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ – SK Brann live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar, Nederland en SK Brann (Bergen), Noorwegen wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ – SK Brann via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ en SK Brann wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik AZ – SK Brann kijken?

  Je kijkt AZ – SK Brann op Veronica.

  Kan ik gratis naar AZ en SK Brann op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ – SK Brann kunt kijken.

  Kan ik AZ – SK Brann ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ -SK Brann zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *