Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ – NEC op tv | donderdag 1 september 2022

AZ – NEC op tv | donderdag 1 september 2022

  AZ – NEC op tv kijken? Op donderdag 1 september 2022 om 20:00 uur spelen AZ en NEC tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ – NEC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 19,500 toeschouwers in het AFAS Stadion nemen AZ (Alkmaar) en NEC (Nijmegen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: AZ – NEC op tv.
  • Wanneer: donderdag 1 september 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  AZ - NEC op tv

  AZ – NEC op tv

  Wil je AZ – NEC op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar en NEC uit Nijmegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AZ – NEC op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : AZ – NEC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AZ-NEC op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen AZ en NEC:
  • AZ staat op dit momentvierde in de Eredivisie.
  • NEC staat op dit moment negende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ: “AFAS Stadion” (19,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  AZ – NEC wordt een interessante wedstrijd om naar te kijken. AZ staat op dit moment op een prima vierde plek en wist zich bovendien te kwalificeren voor de Conference League. NEC zal dit seizoen vooral in de Eredivisie willen blijven. Ze staan op dit moment 9e in de Eredivisie en zijn dus goed op weg.

  AZ – NEC op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen AZ en NEC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AZ-NEC bij ESPN 2:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, AZ -NEC LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen AZ en NEC is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  AZ – NEC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ-NEC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AZ – NEC kijk je op ESPN 2.

  AZ – NEC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en NEC uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AZ – NEC kijken

  Wil je gratis naar AZ tegen NEC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ-NEC gratis te bekijken.

  Livestream AZ – NEC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en NEC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ – NEC kijken

  De samenvatting van AZ – NEC kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ en NEC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ-NEC:
  Wanneer is AZ – NEC op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen AZ en NEC wordt gespeeld op donderdag 1 september 2022.

  Hoe laat is AZ – NEC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AZ en NEC is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ – NEC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AZ (Alkmaar) en NEC (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ – NEC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ en NEC wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik AZ – NEC kijken?

  Je kijkt AZ – NEC op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar AZ en NEC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ – NEC kunt kijken.

  Kan ik AZ – NEC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ -NEC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *