Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ-Legia Warschau op tv | UEFA Conference League

AZ-Legia Warschau op tv | UEFA Conference League

  AZ – Legia Warschau op tv kijken? Op donderdag 5 oktober 2023 om 21:00 uur spelen AZ Alkmaar en Legia Warszawa Spółka Akcyjna tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd is een duel in de poulefase van de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion AFAS Stadion in Alkmaar. Daar neemt de thuisclub AZ het voor 19,500 toeschouwers op tegen Legia Warschau uit Warschau. De aftrap van AZ-Legia Warschau is om 21:00 uur. De wedstrijd is live op tv te zien en wordt in zijn geheel uitgezonden op Veronica Vanaf ongeveer 20:55 uur is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Om 21:00 uur is vervolgens AZ – Legia Warschau live te zien. Rond 23:00 uur is er op Veronica ook een uitgebreide nabeschouwing te zien.
  AZ-Legia Warschau op tv

  AZ – Legia Warschau op tv

  • Wat: AZ-Legia Warschau op tv en livestream.
  • Datum: donderdag 5 oktober 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Locatie: AFAS Stadion, Alkmaar, Nederland.
  • Zender:Veronica
  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Legia Warszawa Spółka Akcyjna in de Conference League is in zijn geheel live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd live op het kanaal: Veronica. Op Veronica zijn ook de voorbeschouwing, de nabeschouwing, analyses, interviews en de samenvatting van AZ – Legia Warschau te zien.

  AZ – Legia Warschau kijken

  De UEFA Conference League-wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau wil je natuurlijk live kijken. Je kijkt het duel in de poulefase van de Conference League live bij alle grote providers. Kies hieronder jouw provider om de wedstrijd live te zien:
  Eredivisie bij KPNvoetbal

  Programma AZ-Legia Warschau op tv

  Het volledige programma van AZ-Legia Warschau op donderdag 5 oktober 2023:
  • Wedstrijd: AZ Alkmaar – Legia Warszawa Spółka Akcyjna.
  • Competitie: UEFA Conference League (poulefase).
  • Voorbeschouwing: 20:55 uur.
  • AZ – Legia Warschau LIVE: 21:00 uur.
  • Nabeschouwing, interviews en analyse: 23:00 uur.
  De wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau wil je natuurlijk helemaal kijken. De voorbeschouwing van het duel begint rond 20:55 uur. Daarin blikken analisten en deskundigen vooruit op de Conference League wedstrijd van AZ tegen Legia Warschau. Vervolgens schakelen we om 21:00 uur live over naar AFAS Stadion in Alkmaar voor het live-verslag van AZ-Legia Warschau. Na afloop van het duel is er een uitgebreide samenvatting, analyses en interviews met de spelers te zien. Dit zal ongeveer rond 23:00 uur zijn (afhankelijk van de extra tijd).

  Over AZ – Legia Warschau

  • Wedstrijd: AZ – Legia Warschau.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • Ronde: poulefase.
  • Poule: E.
  • Stadion: AFAS Stadion (Alkmaar)
  • Aantal toeschouwers: 19,500.
  AZ – Legia Warschau op tv is een duel waar de belangen groot zijn. AZ is de favoriet en speelt bovendien ook nog eens thuis. Toch heeft AZ in de vorige Conference League wedstrijd laten zien dat ze een voorsprong eenvoudig uit handen kunnen geven. Nu moet er eigenlijk wel gewonnen worden door AZ om een goede uitgangspositie in de Conference League te houden. Saillant detail bij deze wedstrijd is dat Legia Warschau speler Mattias Johansson in het verleden lange tijd bij AZ speelde. In totaal speelde Johansson van 2012 t/m 2017 bij AZ. Nu speelt hij alweer 3 jaar bij Legia. Het wordt dus een mooi weerzien voor Johansson. Een speler om in de gaten te houden bij Legia is Muçi. Hij scoorde tegen Aston Villa twee keer.

  Over AZ

  • Club: AZ Alkmaar.
  • Competitie: Eredivisie.
  • Bijnaam: De Kaasboeren.
  • Plaats, land: Alkmaar, Nederland.
  • Clubkleuren: Rood en wit.
  • Trainer: Pascal Janssen.
  AZ speelt in Nederland in de Eredivisie. Op dit moment staat AZ op de 2e plek in de Eredivisie. AZ is het voetbalseizoen 23/24 goed begonnen. In de Eredivisie is AZ nog ongeslagen. Toch is er een klein smetje op de goede resultaten van AZ. Europees gezien ging het in de vorige wedstrijd helemaal mis voor AZ. Nadat de Alkmaarders tegen het Bosnische Zrinsjki op een 0-3 voorsprong waren gekomen, werd er toch nog met 4-3 verloren. Daardoor staat AZ nu met 0 punten terwijl er eigenlijk op 3 punten gerekend werd. AZ zal zich nu dus ook echt meer moeten focussen in de Europese wedstrijden.

  Over Legia Warschau

  • Club: Legia Warszawa Spółka Akcyjna.
  • Competitie: Ekstraklasa.
  • Bijnaam: Wojskowi.
  • Plaats, land: Warschau, Polen.
  • Clubkleuren: Wit.
  • Trainer: Kosta Runjaić.
  Legia Warschau speelt in Polen in de Ekstraklasa. Op dit moment staat Legia Warschau op de 2e plek in de Ekstraklasa. Legia Warschau is een Poolse professionele voetbalclub uit de hoofdstad van Polen, Warschau. De club wordt vaak ook gewoon Legia genoemd. De club is de meest succesvolle ploeg van Polen. Het werd al 15 keer landskampioen. Legia Warschau is de enige Poolse club die sinds de Tweede Wereldoorlog niet is gedegradeerd uit de hoogste Poole competitie. De club staat bekend om zijn fanatieke fans. Legia is de populairste club van Polen en heeft dus ook veel supporters. Er zullen dan ook veel Legia-fans afreizen naar Alkmaar voor de wedstrijd tegen AZ. In het eerste duel van de Conference League won Legia Warschau knap met 3-2 van Aston Villa. AZ is dus gewaarschuwd.

  AZ – Legia Warschau op Veronica

  De wedstrijd in de Conference League tussen AZ en Legia Warschau wordt gespeeld op donderdag 5 oktober 2023 en is live te zien op Veronica. De aftrap is om 21:00 uur. De uitzending begint vanaf 20:55 uur met een voorbeschouwing op de wedstrijd. Je kijkt AZ – Legia Warschau live op de volgende zenders:
  ProviderZenderLive kijken
  KPNkanaal 9>>>
  Ziggokanaal 8>>>
  Odido (T-Mobile)kanaal 8>>>
  Canal Digitaalkanaal 8>>>
  Online.nlkanaal 8>>>
  Youfonekanaal 8>>>

  AZ – Legia Warschau online kijken (LIVESTREAM)

  Wil je de Conference League wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau online kijken? Dat kan! Met een livestream van AZ-Legia Warschau hoef je geen moment te missen van het duel in de UEFA Conference League. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare (gratis) livestreams van AZ-Legia Warschau: De livestreams van de wedstrijd beginnen om 20:55 uur met de voorbeschouwing. Ook die kun je namelijk gewoon online kijken. Om 21:00 uur is vervolgens de aftrap bij AZ-Legia Warschau.

  Over Poule E (Poule van AZ-Legia Warschau)

  AZ zit in de UEFA Conference League in poule E. De vier clubs in poule E zijn AZ, Aston Villa, Legia Warschau en Zrinjski Mostar. AZ verloor de eerste wedstrijd en zal nu dus alles op alles moeten zetten om kans te houden om door te gaan in de Conference League. Alleen de nummers één en twee uit de poule gaan namelijk door naar de knockout-fase. De overige teams liggen eruit. De stand in poule E:
  Poule EWGWGVDVDTP
  Legia Warschau4301749
  Aston Villa4301959
  Zrinjski4103583
  AZ41036103

  Voorspelling AZ-Legia Warschau

  AZ – Legia Warschau is een wedstrijd die AZ eigenlijk moet winnen. De club is dan ook favoriet voor het duel. Toch kan het in de Conference League vaak raar lopen. Dat hebben we al bij meer wedstrijden gezien. Al met al denken we dat AZ gaat winnen van Legia Warschau. Sterker nog, we denken dat AZ met grote cijfers gaat winnen. Onze voorspelling van AZ – Legia Warschau: 4-0. Wij verwachten veel goals en dus is AZ – Legia op tv een mooi duel om live te kijken.

  Samenvatting AZ – Legia Warschau

  AZ – Legia Warschau wordt gespeeld op donderdag 5 oktober 2023. De wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar (Nederland) tegen Legia Warschau uit Warschau (Polen) belooft een mooie Conference League wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Het is een wedstrijd in de poulefase van de UEFA Conference League. De poule waar AZ en Legia Warschau in zitten is poule E. De Conference League-wedstrijd wordt gespeeld in het stadion AFAS Stadion in Alkmaar. Er zullen ongeveer 19,500 toeschouwers bij AZ-Legia Warschau aanwezig zijn. De voorbeschouwing is om 20:55 uur. Om 23:00 uur is er een nabeschouwing te zien met daarin ook de samenvatting van AZ-Legia Warschau. Daarnaast zullen veel mensen het duel thuis op tv kijken. De wedstrijd is live te zien op Veronica.

  FAQ

  Op welke zender wordt AZ – Legia Warschau uitgezonden?

  Je kijkt AZ – Legia Warschau op Veronica.

  Wanneer is AZ – Legia Warschau?

  De Conference League wedstrijd AZ – Legia Warschau wordt gespeeld op donderdag 5 oktober 2023.

  Hoe laat begint AZ – Legia Warschau?

  AZ – Legia Warschau begint om 21:00 uur. Om 20:55 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je AZ – Legia Warschau live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ – Legia Warschau wordt live uitgezonden op Veronica.

  Kun je AZ – Legia Warschau ook online via een livestream kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van AZ – Legia Warschau beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *