Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ – Heerenveen op tv

AZ – Heerenveen op tv

  AZ – Heerenveen op tv kijken? Op zaterdag 21 oktober 2023 om 21:00 uur spelen AZ en Heerenveen tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ: het AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ – Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 19,478 toeschouwers in het AFAS Stadion nemen AZ en Heerenveen het tegen elkaar op. AZ-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  AZ - Heerenveen op tv

  AZ – Heerenveen op tv

   • Wat: AZ-Heerenveen op tv
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023
   • Tijd: 21:00 uur
   • Waar: het AFAS Stadion, Alkmaar
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar en Heerenveen uit Heerenveen wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt AZ – Heerenveen op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma AZ – Heerenveen op tv

   • Wedstrijd op tv: AZ-Heerenveen LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 20:30 uur.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Nabeschouwing: 23:00 uur.
  Na afloop van de AZ-Heerenveen live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van AZ – Heerenveen, analyses en interviews

  AZ – Heerenveen kijken

  De wedstrijd tussen AZ en Heerenveen op zaterdag 21 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over AZ – Heerenveen

  • Uitslag laatste wedstrijd AZ-Heerenveen: 1-1 (1 april 2023) .
  De wedstrijd tussen Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar) en Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. AZ – Heerenveen op tv is een wedstrijd waarvan op voorhand gezegd zal worden dat AZ de grote favoriet is. Toch heeft AZ ook veel spelers moeten missen in verband met de interlandperiode. Bovendien staat komende week alweer de belangrijke Conference League wedstrijd tegen Aston Villa op het programma. Als Heerenveen zich voor de volle 100% inzet, kan AZ het wellicht lastig krijgen. Toch denken wij dat AZ een maatje te groot is voor dit sc Heerenveen. Bovendien heeft AZ het thuisvoordeel. Onze voorspelling van AZ-Heerenveen is dan ook: 3-1.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over AZ

   • Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar)
   • Bijnaam: “De Kaasboeren”
   • Plaats: Alkmaar
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 2e
   • Trainer : Pascal Jansen
   • Topscorer: Vangelis Pavlidis (10 doelpunt(en)).
  AZ Alkmaar kent een droomstart in het seizoen 2023/2024. Er werd door de club uit Alkmaar namelijk nog geen wedstrijd verloren. Bovendien scoorde AZ dit seizoen al 22 goals in 8 wedstrijden. Dit is natuurlijk mede te danken aan clubtopscorer Pavlidis, die heel makkelijk het net lijkt te vinden. Ook kreeg de ploeg pas vier doelpunten tegen. Als klap op de vuurpijl werd er in de vorige wedstrijd met 1-2 gewonnen op bezoek bij Ajax. Kan AZ ook tegen Heerenveen die lijn doorzetten?

  Over Heerenveen

   • Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
   • Bijnaam: “De Superfriezen”
   • Plaats: Heerenveen
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand op de ranglijst: 13e
   • Trainer: Kees van Wonderen
   • Topscorer Osame Sahraoui( 3 doelpunt(en)).
  Heerenveen lijkt het de laatste weken helemaal kwijt. Van de laatste vijf duels werd er niet één gewonnen. Afgelopen week werd er dan eindelijk weer eens een punt gepakt. Thuis tegen NEC wist Heerenveen er een 1-1 gelijkspel uit te slepen. Om zo snel mogelijk uit de degradatiezorgen te komen moeten de Friezen echt punten gaan pakken. De uitwedstrijd tegen het goed draaiende AZ lijkt daar niet het ideale moment voor, maar sc Heerenveen zal proberen te strijden voor een punt.

  AZ – Heerenveen bij ESPN 1

  AZ-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN en wordt ook wel ESPN basis genoemd. Deze zender is tegenwoordig gratis voor iedereen te zien op het open net. Op de gratis ESPN zender worden ieder weekend ook een aantal Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Je kunt dus sommige wedstrijden in de Eredivisie GRATIS kijken. Dit weekend zijn RKC-Volendam, AZ-Heerenveen, Heracles-Twente én Go Ahead Eagles-Sparta gratis op ESPN te zien. De andere Eredivisie duels worden op ESPN 2, 3 of 4 uitgezonden. Om die duels ook te kunnen zien heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kijkt Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar)-Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream AZ – Heerenveen (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen AZ en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen AZ en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van AZ – Heerenveen op zaterdag 21 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting AZ – Heerenveen

  De wedstrijd tussen AZ – Heerenveen op tv wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het AFAS Stadion. Er is plek voor 19,478 toeschouwers. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. AZ – Heerenveen is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt AZ – Heerenveen uitgezonden?

  Je kijkt AZ – Heerenveen op ESPN 1.

  Wanneer is AZ – Heerenveen?

  AZ – Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023.

  Hoe laat begint AZ – Heerenveen?

  AZ – Heerenveen begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je AZ – Heerenveen live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je AZ – Heerenveen online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van AZ – Heerenveen beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *