Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ – Go Ahead Eagles op TV (zondag 7 augustus 2022)

AZ – Go Ahead Eagles op TV (zondag 7 augustus 2022)

  AZ – Go Ahead Eagles op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ en Go Ahead Eagles live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 1. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion, het stadion van AZ. De wedstrijd begint om 16:45 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: AZ – Go Ahead Eagles
  • Wanneer: zondag 7 augustus 2022
  • Tijd: 16:45 uur.
  • Waar: AFAS Stadion (Stadion van AZ)
  • Op TV: ESPN 1
  AZ - Go Ahead Eagles op TV

  AZ – Go Ahead Eagles op TV

  De wedstrijd AZ – Go Ahead Eagles in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 7 augustus 2022. De wedstrijd begint om 16:45 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • AZ – Go Ahead Eagles op TV
  • 16:15: Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : AZ – Go Ahead Eagles LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AZ – Go Ahead Eagles

  Alles over AZ – Go Ahead Eagles:
  • AZ staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ, AFAS Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, .
  AZ heeft diverse spelers verloren aan clubs als AJAX. Kowet is gebrand op een goede seizoensstart in Alkmaar. Deze wedstrijd is de afsluiting van de eerste speelronde.

  AZ – Go Ahead Eagles bij ESPN 1

  AZ – Go Ahead Eagles kijk je bij ESPN 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Ook in het seizoen 22/23 kan je terecht bij ESPN voor alle wedstrijden van de Eredivisie. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Eredivisie. Ajax heeft alle records gebroken met haar transfers maar ook PSV heeft zich niet ingehouden. Geniet van het beste voetbal van Nederland bij ESPN.

  AZ – Go Ahead Eagles GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar AZ – Go Ahead Eagles kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting AZ – Go Ahead Eagles

  Samenvatting AZ-Go Ahead Eagles kijken? Wil je de wedstrijd AZ – Go Ahead Eagles van zondag 7 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 1. In de samenvatting van AZ tegen Go Ahead Eagles zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast AZ en Go Ahead Eagles willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *