Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ – GIL Vicente F.C. op tv | Conference League

AZ – GIL Vicente F.C. op tv | Conference League

  AZ – GIL Vicente F.C. op tv kijken? Op donderdag 18 augustus 2022 om 21:00 uur spelen AZ en GIL Vicente F.C. tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ (Nederland) – GIL Vicente F.C. (Portugal) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,478 toeschouwers. In het AFAS Stadion nemen AZ (Nederland, Alkmaar) en GIL Vicente F.C. (Portugal, Barcelos) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Conference League.
  • Wie: AZ – GIL Vicente F.C. op tv.
  • Wanneer: donderdag 18 augustus 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ.
  • Uitgezonden op: RTL 7
  AZ - GIL Vicente F.C. op tv

  AZ – GIL Vicente F.C. op tv

  Wil je AZ – GIL Vicente F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ uit Nederland en GIL Vicente F.C. uit Portugal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AZ – GIL Vicente F.C. op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing AZ – GIL Vicente F.C.
  • 21:00 uur : AZ – GIL Vicente F.C. LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing AZ – GIL Vicente F.C.

  Over AZ-GIL Vicente F.C. op tv

  Alles over de Conference League wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C.:
  • AZ staat op dit momentvijfde in de Eredivisie.
  • GIL Vicente F.C. staat op dit moment negende in de Liga Portugal BWIN.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ: “AFAS Stadion” (19,478 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ uit Nederland. AZ komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is GIL Vicente F.C. uit Portugal. AZ komt uit Barcelos in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Liga Portugal BWIN.
  • Competitie: Conference League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AZ wil koste wat het kost dit seizoen Europees voetbal bereiken. Daarvoor zal gewonnen moeten worden van het Portugeze GIL Vicente. Het zal een lastige wedstrijd worden. AZ zal er alles aan moeten doen om thuis in ieder geval te winnen en zo een goede uitgangspositie te krijgen voor de returnwedstrijd. In de thuiswedstrijd kan AZ dan ook de steun van het publiek goed gebruiken.

  AZ – GIL Vicente F.C. op RTL 7

  De Conference League wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AZ-GIL Vicente F.C. bij RTL 7:
  • donderdag 18 augustus 2022
  • 21:00 uur, AZ -GIL Vicente F.C. (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: Op RTL 7 zijn de wedstrijden in de UEFA Conference League op tv te zien. Ook de wedstrijd van AZ tegen het Portugese GIL Vicente is live op RTL 7 te zien. Bovendien besteedt RTL 7 uitgebreid aandacht aan voor- en nabeschouwingen. Na afloop van de wedstrijd zijn er bovendien interviews en analyses te zien.

  Conference League op tv

  De match tussen AZ en GIL Vicente F.C. is een wedstrijd in de Conference League. De UEFA Conference League is de nieuwste en jongste Europese competitie. Juist voor Nederlandse clubs is deze competitie zeer interessant omdat ze ver in het toernooi kunnen komen. Bovendien doen veel spelers zo ook de nodige Europese ervaring op. We zijn nu aangekomen bij de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA Conference League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Conference League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Conference League wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  AZ – GIL Vicente F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ-GIL Vicente F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AZ – GIL Vicente F.C. kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ – GIL Vicente F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. uit de Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ – GIL Vicente F.C. kijken

  Wil je gratis naar AZ tegen GIL Vicente F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ-GIL Vicente F.C. gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. in de Conference League is te zien op RTL 7.

  Livestream AZ – GIL Vicente F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ – GIL Vicente F.C. kijken

  De samenvatting van AZ – GIL Vicente F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Conference League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ – GIL Vicente F.C. op tv?

  Op welke zender kijk je de Conference League wedstrijd tussen AZ – GIL Vicente F.C.? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ – GIL Vicente F.C. op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast AZ vs GIL Vicente F.C. zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ-GIL Vicente F.C.:
  Wanneer is AZ – GIL Vicente F.C. op tv?

  De Conference League wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. wordt gespeeld op donderdag 18 augustus 2022.

  Hoe laat is AZ – GIL Vicente F.C. op tv?

  De wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ – GIL Vicente F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar, Nederland en GIL Vicente F.C. (Barcelos), Portugal wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ – GIL Vicente F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ en GIL Vicente F.C. wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik AZ – GIL Vicente F.C. kijken?

  Je kijkt AZ – GIL Vicente F.C. op RTL 7.

  Kan ik gratis naar AZ en GIL Vicente F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ – GIL Vicente F.C. kunt kijken.

  Kan ik AZ – GIL Vicente F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ -GIL Vicente F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *