Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ – FC Santa Coloma op tv | UEFA Conference League

AZ – FC Santa Coloma op tv | UEFA Conference League

  AZ – FC Santa Coloma op tv kijken? Op donderdag 17 augustus 2023 om 20:45 uur spelen AZ en FC Santa Coloma tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ (Nederland) – FC Santa Coloma (Andorra) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,500 toeschouwers. In het AFAS Stadion nemen AZ (Nederland, Alkmaar) en FC Santa Coloma (Andorra, Santa Coloma) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AZ – FC Santa Coloma via een livestream kijken. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: AZ – FC Santa Coloma op tv.
  • Wanneer: donderdag 17 augustus 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AZ - FC Santa Coloma op tv

  AZ – FC Santa Coloma op tv

  Wil je AZ – FC Santa Coloma op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ uit Nederland en FC Santa Coloma uit Andorra wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • AZ – FC Santa Coloma op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing AZ – FC Santa Coloma
  • 20:45 uur : AZ – FC Santa Coloma LIVE
  • 22:50 uur: Nabeschouwing AZ – FC Santa Coloma

  Over AZ-FC Santa Coloma Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma:

  • AZ staat op dit momenteerste in de Eredivisie.
  • FC Santa Coloma staat op dit moment vijfde in de Primera Divisió.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ: “AFAS Stadion” (19,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ uit Nederland. AZ komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is FC Santa Coloma uit Andorra. AZ komt uit Santa Coloma in Andorra en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primera Divisió.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  AZ ontvangt deze week FC Santa Soloma in de UEFA Conference League. De club uit Alkmaar speelde afgelopen week de eerste van twee wedstrijden tegen Santa Colomo. In Andorra was AZ toen met 1-0 te sterk. Nu kan AZ het karwei in het eigen AFAS stadion afmaken. Op papier is AZ veruit de sterkere ploeg. Toch zullen de Alkmaarders op moeten passen voor een vroege tegengoal. Onze voorspelling van AZ – FC Santa Colomo: 3-0.

  AZ – FC Santa Coloma op Veronica

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma AZ-FC Santa Coloma bij Veronica:

  • donderdag 17 augustus 2023
  • 20:45 uur, AZ -FC Santa Coloma (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.

  Voetbal bij Veronica:

  De wedstrijden in de UEFA Conference League worden live uitgezonden op Veronica. De zender kun je gratis ontvangen op het open net. Je hebt dus geen abonnement nodig om de Conference League live te kijken. Bovendien zendt Veronica niet alleen de wedstrijd live uit. Ook kijk je naar een uitgebreide analyse van de wedstrijd. Daarnaast is er een voorbeschouwing en een nabeschouwing van de wedstrijd van AZ in de Conference League te zien.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen AZ en FC Santa Coloma is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De wedstrijd tussen AZ en Santa Coloma is de tweede ontmoeting tussen beide clubs in de derde voorronde van de UEFA Conference League. Dat is de één na laatste voorronde voordat clubs zich defintief plaatsen voor het hoofdtoernooi van de UEFA Conference Leauge. Na de derde voorronde volgt nog een play-off ronde. Dat is de laatste ronde voor de groepsfase van de UEFA Conference League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma is vanaf 20:45 uur live te zien op Veronica.

  AZ – FC Santa Coloma bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ-FC Santa Coloma op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd AZ – FC Santa Coloma kijk je op Veronica.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ – FC Santa Coloma bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ – FC Santa Coloma kijken

  Wil je gratis naar AZ tegen FC Santa Coloma kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ-FC Santa Coloma gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma in de UEFA Conference League is te zien op Veronica.

  Livestream AZ – FC Santa Coloma (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ – FC Santa Coloma kijken

  De samenvatting van AZ – FC Santa Coloma kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ – FC Santa Coloma op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ – FC Santa Coloma? De wedstrijd begint om 20:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ – FC Santa Coloma op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AZ vs FC Santa Coloma zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ-FC Santa Coloma:

  Wanneer is de AZ – FC Santa Coloma livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma wordt gespeeld op donderdag 17 augustus 2023.

  Hoe laat is AZ – FC Santa Coloma op tv?

  De wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma begint om 20:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ – FC Santa Coloma live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar, Nederland en FC Santa Coloma (Santa Coloma), Andorra wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ – FC Santa Coloma via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ en FC Santa Coloma wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik AZ – FC Santa Coloma kijken?

  Je kijkt AZ – FC Santa Coloma op Veronica.

  Kan ik gratis naar AZ en FC Santa Coloma op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ – FC Santa Coloma kunt kijken.

  Kan ik AZ – FC Santa Coloma ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ -FC Santa Coloma zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *