Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ Alkmaar – Vitesse op TV (zondag 29 mei 2022)

AZ Alkmaar – Vitesse op TV (zondag 29 mei 2022)

  AZ Alkmaar – Vitesse op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Vitesse live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 1. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion, het stadion van AZ Alkmaar. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  

  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: AZ Alkmaar – Vitesse
  • Wanneer: zondag 29 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: AFAS Stadion (Stadion van AZ Alkmaar)
  • Op TV: ESPN 1
  AZ Alkmaar - Vitesse op TV

  AZ Alkmaar – Vitesse op TV

  De wedstrijd AZ Alkmaar – Vitesse in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 29 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • AZ Alkmaar – Vitesse op TV
  • 14:00: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : AZ Alkmaar – Vitesse LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AZ Alkmaar – Vitesse

  Alles over AZ Alkmaar – Vitesse:

  • AZ Alkmaar is vijfde geworden in de Nederlandse Eredivisie.
  • Vitesse is zesde geworden in de Nederlandse Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar, AFAS Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.

  AZ Alkmaar en Vitesse uit Arnhem strijden om een plek in de voorronde van de UEFA Europa Conference League. Vitesse won de eerste wedstrijd met 2-1 waardoor AZ nu alles op alles zal moeten zetten om Europees voetbal af te dwingen. Gelukkig mogen de mannen uit Alkmaar dit wel in eigen stadion doen. De winnaar van de play-off wedstrijd om Europees voetbal kwalificeert zich voor de tweede voorronde van de UEFA Conference League. Voor beide teams is het dus heel belangrijk om de play-offs van de Eredivisie te winnen. Zowel Vitesse als AZ Alkmaar zijn namelijk vaak van de partij in het Europees voetbal.

  AZ Alkmaar – Vitesse bij ESPN 1

  AZ Alkmaar – Vitesse kijk je bij ESPN 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  De Play-offs om Europees voetbal in de Eredivisie zijn in losgebarsten. We zijn inmiddels aangekomen bij de finale van de play-offs. AZ en Vitesse strijden om een plek in de voorronde van de UEFA Conference League. De play-offs zijn gaan tussen de nummers 4 t/m 8 van de Eredivisie. Zij strijden om een plek in de tweede voorronde van de nieuwe Conference League. Iedere Eredivisie club wil natuurlijk Europees voetbal spelen. Daarom zullen AZ en Vitesse op het scherpst van de snede spelen voor een plek in de Conference League.

  AZ Alkmaar – Vitesse GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar AZ Alkmaar – Vitesse kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Samenvatting AZ Alkmaar – Vitesse

  Samenvatting AZ Alkmaar-Vitesse kijken? Wil je de wedstrijd AZ Alkmaar – Vitesse van zondag 29 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 1. In de samenvatting van AZ Alkmaar tegen Vitesse zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De laatste wedstrijden van het seizoen staan op het programma. Het gaat om:

  1. Finale Play-off Europees voetbal (AZ Alkmaar – Vitesse)
  2. Finale Play-off promotie (ADO den Haag – Excelsior)

  Deze wedstrijden gaan uitmaken wie er volgend seizoen Europees voetbal speelt en wie er promoveert van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. De wedstrijden zijn dus één van de belangrijkste wedstrijden van het Nederlands voetbal seizoen. Daarom is het zeker de moeite waard om deze play off wedstrijden op tv te kijken.

  Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *