Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ Alkmaar – RKC Waalwijk op TV (zondag 15 mei 2022)

AZ Alkmaar – RKC Waalwijk op TV (zondag 15 mei 2022)

  AZ Alkmaar – RKC Waalwijk op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en RKC Waalwijk live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion, het stadion van AZ Alkmaar. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: AZ Alkmaar – RKC Waalwijk
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: AFAS Stadion (Stadion van AZ Alkmaar)
  • Op TV: ESPN Extra
  AZ Alkmaar - RKC Waalwijk op TV

  AZ Alkmaar – RKC Waalwijk op TV

  De wedstrijd AZ Alkmaar – RKC Waalwijk in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • AZ Alkmaar – RKC Waalwijk op TV
  • 13:30: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : AZ Alkmaar – RKC Waalwijk LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AZ Alkmaar – RKC Waalwijk

  Alles over AZ Alkmaar – RKC Waalwijk:
  • AZ Alkmaar staat op dit moment vijfde in de Eredivisie.
  • RKC Waalwijk staat op dit moment dertiende in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar, AFAS Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  De wedstrijd AZ – RKC is een wedstrijd voor de statistieken. De wedstrijd is te zien op ESPN Extra en daar zal een schakelkanaal te zien zijn. Voor AZ staat er niets meer op het spel. Zij staan op de laatste speeldag van de Eredivisie op de vijfde plaats en dit kan niet meer veranderen. Ook voor RKC geldt dit. Zij staan op een veilige dertiende plek en kunnen alleen in theorie nog in de problemen komen. Tenzij het grootste wonder uit de voetbalgeschiedenis zich gaat voltrekken, gaat dit niet gebeuren.

  AZ Alkmaar – RKC Waalwijk bij ESPN Extra

  AZ Alkmaar – RKC Waalwijk kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  AZ Alkmaar – RKC Waalwijk GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar AZ Alkmaar – RKC Waalwijk kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting AZ Alkmaar – RKC Waalwijk

  Samenvatting AZ Alkmaar-RKC Waalwijk kijken? Wil je de wedstrijd AZ Alkmaar – RKC Waalwijk van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. In de samenvatting van AZ Alkmaar tegen RKC Waalwijk zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *