Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv | UEFA Conference League

AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv | UEFA Conference League

  AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv kijken? Op donderdag 20 april 2023 om 18:45 uur spelen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ Alkmaar (Nederland) – R.S.C. Anderlecht (België) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,500 toeschouwers. In het AFAS Stadion nemen AZ Alkmaar (Nederland, Alkmaar) en R.S.C. Anderlecht (België, Brussel) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv.
  • Wanneer: donderdag 20 april 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ Alkmaar.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AZ Alkmaar - R.S.C. Anderlecht op tv

  AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv

  Wil je AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Nederland en R.S.C. Anderlecht uit België wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op TV
  • 18:00 uur: Voorbeschouwing AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht
  • 18:45 uur : AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht LIVE
  • 20:43 uur: Nabeschouwing AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht

  Over AZ Alkmaar-R.S.C. Anderlecht Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht:
  • AZ Alkmaar staat op dit moment4e in de Eredivisie.
  • R.S.C. Anderlecht staat op dit moment 10e in de Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: “AFAS Stadion” (19,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ Alkmaar uit Nederland. AZ Alkmaar komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is R.S.C. Anderlecht uit België. AZ Alkmaar komt uit Brussel in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  AZ moet in eigen huis de achterstand tegen R.S.C. Anderlecht zien goed te maken. Vorige week, op bezoek in Brussel, verloor AZ namelijk met 2-0. De club van Jan Vertonghen heeft daardoor een goede uitgangspositie als het afreist naar Alkmaar. AZ wil natuurlijk graag de halve finale van de Conference League bereiken. Daarvoor zal de ploeg van trainer Pascal Jansen aan de bak moeten. De laatste tijd gaat het namelijk niet zo goed bij AZ. Er werd verloren van Anderlecht, Sparta en FC Twente en bovendien werd er gelijkgespeeld tegen Heerenveen. Toch heeft AZ zich afgelopen weekend weer weten te herpakken door eenvoudig met 3-0 van Fortuna Sittard te winnen. Anderlecht kreeg daarentegen een pak slaag van koploper Genk. Er werd met maar liefst 5-2 verloren. Dit kan AZ natuurlijk hoop geven, al is de 2-0 achterstand niet zomaar weggevaagd. AZ Alkmaar-Anderlecht op tv belooft een mooie match te worden die lastig te voorspellen is. Vorige uitslag: RSC Anderlecht -AZ, 2-0.

  AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op Veronica

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AZ Alkmaar-R.S.C. Anderlecht bij Veronica:
  • donderdag 20 april 2023
  • 18:45 uur, AZ Alkmaar -R.S.C. Anderlecht (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De UEFA Conference League wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN. Veronica besteedt natuurlijk extra veel aandacht aan de wedstrijden van de Nederlandse clubs. Ook topwedstrijden en wedstrijden van clubs waar Nederlanders voetballen krijgen extra veel aandacht. Je kijkt bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Ook zie je samenvattingen, interviews, persconferenties, analyses en volg je het laatste nieuws rondom de Conference League op tv. Uiteraard wordt er op beide zenders extra aandacht besteed aan AZ. De club uit Alkmaar is namelijk de enige Nederlandse club die nog in het toernooi zit. Een extra reden dus om de Conference League bij ESPN of Veronica te volgen.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is na de Champions League en de Europa League nu het derde Europese voetbaltoernooi. Het is voor veel clubs een mooie gelegenheid om Europees voetbal te spelen en ver te komen in een Europees toernooi. Namens Nederland zit alleen AZ nog in het toernooi. Natuurlijk is er extra aandacht voor AZ op tv. De UEFA Europa Conference League is een boeiend toernooi om te volgen. We herinneren ons natuurlijk allemaal nog de Conference League finale tussen Feyenoord en AS Roma van vorig seizoen. Kan AZ hetzelfde bereiken? De returns in de UEFA Europa Conference League beloven in ieder geval reuze spannend te worden. De UEFA Europa Conference League is aangekomen bij de kwartfinales. De winnaars van de kwartfinales in de Conference League komen dus dichtbij die felbegeerde Conference League finale.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht is vanaf 18:45 uur live te zien op Veronica.

  AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ Alkmaar-R.S.C. Anderlecht op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht kijken

  Wil je gratis naar AZ Alkmaar tegen R.S.C. Anderlecht kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ Alkmaar-R.S.C. Anderlecht gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht in de UEFA Conference League is te zien op Veronica.

  Livestream AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht kijken

  De samenvatting van AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AZ Alkmaar vs R.S.C. Anderlecht zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ Alkmaar-R.S.C. Anderlecht:
  Wanneer is de AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht wordt gespeeld op donderdag 20 april 2023.

  Hoe laat is AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op tv?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Alkmaar, Nederland en R.S.C. Anderlecht (Brussel), België wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht kijken?

  Je kijkt AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht op Veronica.

  Kan ik gratis naar AZ Alkmaar en R.S.C. Anderlecht op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht kunt kijken.

  Kan ik AZ Alkmaar – R.S.C. Anderlecht ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ Alkmaar -R.S.C. Anderlecht zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *