Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv | Conference League

AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv | Conference League

  AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv kijken? Op donderdag 15 september 2022 om 18:45 uur spelen AZ Alkmaar en FC Vaduz tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ Alkmaar (Nederland) – FC Vaduz (Liechtenstein) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,500 toeschouwers. In het AFAS Stadion nemen AZ Alkmaar (Nederland, Alkmaar) en FC Vaduz (Liechtenstein, Vaduz) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Conference League.
  • Wie: AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv.
  • Wanneer: donderdag 15 september 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ Alkmaar.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  AZ Alkmaar - FC Vaduz op tv

  AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv

  Wil je AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Nederland en FC Vaduz uit Liechtenstein wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AZ Alkmaar – FC Vaduz op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing AZ Alkmaar – FC Vaduz
  • 18:45 uur : AZ Alkmaar – FC Vaduz LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing AZ Alkmaar – FC Vaduz

  Over AZ Alkmaar-FC Vaduz op tv

  Alles over de Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz:
  • AZ Alkmaar staat op dit momentvierde in de Eredivisie.
  • FC Vaduz staat op dit moment negende in de Challenge League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: “AFAS Stadion” (19,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ Alkmaar uit Nederland. AZ Alkmaar komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is FC Vaduz uit Liechtenstein. AZ Alkmaar komt uit Vaduz in Liechtenstein en speelt zijn competitiewedstrijden in de Challenge League.
  • Competitie: Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  AZ neemt het in de Europa League op tegen FC Vaduz uit Liechtenstein. Op papier moet dit voor AZ natuurlijk een gemakkelijke wedstrijd worden. De Alkmaarders wisten afgelopen weekend echter niet te overtuigen tegen FC Twente (1-1). In de Conference League won AZ daarentegen de eerste groepswedstrijd wel met 1-0 tegen Dnipro-1. AZ-Vaduz op tv kijken? Dat is dus zeker de moeite waard.

  AZ Alkmaar – FC Vaduz op ESPN

  De Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AZ Alkmaar-FC Vaduz bij ESPN:
  • donderdag 15 september 2022
  • 18:45 uur, AZ Alkmaar -FC Vaduz (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: ESPN besteedt uitgebreid aandacht aan de UEFA Conference League. De nieuwste Europese competitie staat volop in de schijnwerpers bij ESPN. Uiteraard wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de prestaties van de Nederlandse clubs in de Conference League. Bovendien zijn er uitgebreide analyses, samenvattingen, schakelkanalen en interviews te zien op ESPN.

  Conference League op tv

  De match tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz is een wedstrijd in de Conference League. De Conference League is de nieuwste Europese voetbalcompetitie. Na de Champions League en de Europa League is het de derde Europee voetbalcompetitie. Een uitgelezen kans voor clubs om Europese ervaring op te doen en te laten zien wat ze waard zijn tegen andere Europese clubs. De Conference League (UECL) biedt daarnaast natuurlijk een uitgelezen kans om ver in een Europees toernooi te komen voor “kleinere” clubs. Later in het toernooi zijn er natuurlijk geen kleine clubs meer. Zo verloor Feyenoord vorig jaar de finale van AS Roma.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  AZ Alkmaar – FC Vaduz bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ Alkmaar-FC Vaduz op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AZ Alkmaar – FC Vaduz kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ Alkmaar – FC Vaduz bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz uit de Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ Alkmaar – FC Vaduz kijken

  Wil je gratis naar AZ Alkmaar tegen FC Vaduz kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ Alkmaar-FC Vaduz gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz in de Conference League is te zien op ESPN.

  Livestream AZ Alkmaar – FC Vaduz (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ Alkmaar – FC Vaduz kijken

  De samenvatting van AZ Alkmaar – FC Vaduz kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Conference League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv?

  Op welke zender kijk je de Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar – FC Vaduz? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast AZ Alkmaar vs FC Vaduz zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ Alkmaar-FC Vaduz:
  Wanneer is AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv?

  De Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz wordt gespeeld op donderdag 15 september 2022.

  Hoe laat is AZ Alkmaar – FC Vaduz op tv?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ Alkmaar – FC Vaduz live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Alkmaar, Nederland en FC Vaduz (Vaduz), Liechtenstein wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ Alkmaar – FC Vaduz uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en FC Vaduz wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik AZ Alkmaar – FC Vaduz kijken?

  Je kijkt AZ Alkmaar – FC Vaduz op ESPN.

  Kan ik gratis naar AZ Alkmaar en FC Vaduz op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ Alkmaar – FC Vaduz kunt kijken.

  Kan ik AZ Alkmaar – FC Vaduz ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ Alkmaar -FC Vaduz zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *