Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ Alkmaar – Dnipro-1 Livestream | UEFA Conference League

AZ Alkmaar – Dnipro-1 Livestream | UEFA Conference League

  AZ Alkmaar – Dnipro-1 op tv kijken? Op donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur spelen AZ Alkmaar en Dnipro-1 tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ Alkmaar (Nederland) – Dnipro-1 (Oekraïne) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,500 toeschouwers. In het AFAS Stadion nemen AZ Alkmaar (Nederland, Alkmaar) en Dnipro-1 (Oekraïne, Dnipro) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AZ Alkmaar – Dnipro-1 via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: AZ Alkmaar – Dnipro-1 op tv.
  • Wanneer: donderdag 3 november 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ Alkmaar.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  AZ Alkmaar - Dnipro-1 op tv

  AZ Alkmaar – Dnipro-1 op tv

  Wil je AZ Alkmaar – Dnipro-1 op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Nederland en Dnipro-1 uit Oekraïne wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AZ Alkmaar – Dnipro-1 op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing AZ Alkmaar – Dnipro-1
  • 18:45 uur : AZ Alkmaar – Dnipro-1 LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing AZ Alkmaar – Dnipro-1

  Over AZ Alkmaar-Dnipro-1 Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1:
  • AZ Alkmaar staat op dit momentderde in de Eredivisie.
  • Dnipro-1 staat op dit moment eerste in de Premjer Liha.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: “AFAS Stadion” (19,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ Alkmaar uit Nederland. AZ Alkmaar komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Dnipro-1 uit Oekraïne. AZ Alkmaar komt uit Dnipro in Oekraïne en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premjer Liha.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  AZ neemt het in eigen huis op tegen Dnipro uit Oekraïne. Beide clubs zijn al zeker van overwintering in de Conference League. Toch is de wedstrijd wel belangrijk. Het gaat namelijk om de groepswinst. Bij een gelijkspel is AZ zeker van de groepswinst. Dnipro moet winnen om poulewinnaar te worden. Het belooft een mooie wedstrijd te worden in Alkmaar.

  AZ Alkmaar – Dnipro-1 op ESPN

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AZ Alkmaar-Dnipro-1 bij ESPN:
  • donderdag 3 november 2022
  • 18:45 uur, AZ Alkmaar -Dnipro-1 (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: De UEFA Conference League wedstrijden worden uitgezonden bij ESPN. Op één van de ESPN kanalen kijk je live naar de Conference League. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing. Na de wedstrijd kijk je daarnaast naar een nabeschouwing en een analyse. Tenslotte worden ook alle Conference League samenvattingen uitgezonden op ESPN.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De Conference League is de jongste Europese competitie. Na de Champions League en de Europa League is het de derde Europese competitie. De Conference League is met name interessant voor Nederlandse clubs omdat ze ver in het toernooi kunnen komen. Hoe verder we in het toernooi komen, hoe lastiger de tegenstanders zullen worden. De Conference League op tv is dan ook echt de moeite waard om naar te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  AZ Alkmaar – Dnipro-1 bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ Alkmaar-Dnipro-1 op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AZ Alkmaar – Dnipro-1 kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ Alkmaar – Dnipro-1 bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ Alkmaar – Dnipro-1 kijken

  Wil je gratis naar AZ Alkmaar tegen Dnipro-1 kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ Alkmaar-Dnipro-1 gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 in de UEFA Conference League is te zien op ESPN.

  Livestream AZ Alkmaar – Dnipro-1 (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ Alkmaar – Dnipro-1 kijken

  De samenvatting van AZ Alkmaar – Dnipro-1 kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ Alkmaar – Dnipro-1 op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar – Dnipro-1? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ Alkmaar – Dnipro-1 op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AZ Alkmaar vs Dnipro-1 zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ Alkmaar-Dnipro-1:
  Wanneer is de AZ Alkmaar – Dnipro-1 livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 wordt gespeeld op donderdag 3 november 2022.

  Hoe laat is AZ Alkmaar – Dnipro-1 op tv?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ Alkmaar – Dnipro-1 live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Alkmaar, Nederland en Dnipro-1 (Dnipro), Oekraïne wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ Alkmaar – Dnipro-1 via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Dnipro-1 wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik AZ Alkmaar – Dnipro-1 kijken?

  Je kijkt AZ Alkmaar – Dnipro-1 op ESPN.

  Kan ik gratis naar AZ Alkmaar en Dnipro-1 op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ Alkmaar – Dnipro-1 kunt kijken.

  Kan ik AZ Alkmaar – Dnipro-1 ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ Alkmaar -Dnipro-1 zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *