Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv | UEFA Conference League

AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv | UEFA Conference League

  AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv kijken? Op donderdag 6 oktober 2022 om 21:00 uur spelen AZ Alkmaar en Apollon Limassol tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: AFAS Stadion. Wil je de wedstrijd AZ Alkmaar (Nederland) – Apollon Limassol (Cyprus) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 19,500 toeschouwers. In het AFAS Stadion nemen AZ Alkmaar (Nederland, Alkmaar) en Apollon Limassol (Cyprus, Limasol) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv.
  • Wanneer: donderdag 6 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: AFAS Stadion, het stadion van AZ Alkmaar.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  AZ Alkmaar - Apollon Limassol op tv

  AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv

  Wil je AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv kijken? De wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Nederland en Apollon Limassol uit Cyprus wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AZ Alkmaar – Apollon Limassol op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing AZ Alkmaar – Apollon Limassol
  • 21:00 uur : AZ Alkmaar – Apollon Limassol LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing AZ Alkmaar – Apollon Limassol

  Over AZ Alkmaar-Apollon Limassol op tv

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol:
  • AZ Alkmaar staat op dit momenteerste in de Eredivisie.
  • Apollon Limassol staat op dit moment derde in de A Divizion.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AZ Alkmaar: “AFAS Stadion” (19,500 toeschouwers).
  • De thuisclub is AZ Alkmaar uit Nederland. AZ Alkmaar komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Apollon Limassol uit Cyprus. AZ Alkmaar komt uit Limasol in Cyprus en speelt zijn competitiewedstrijden in de A Divizion.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AZ ontvangt in eigen huis Apollon Limasol. Over die ploeg weten we niet zoveel dus lijkt het voor de nieuwe koploper van de Eredivisie een eenvoudige thuiswedstrijd. AZ zal de Conference League goed willen beginnen. De wedstrijd is live op ESPN te zien.

  AZ Alkmaar – Apollon Limassol op ESPN

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AZ Alkmaar-Apollon Limassol bij ESPN:
  • donderdag 6 oktober 2022
  • 21:00 uur, AZ Alkmaar -Apollon Limassol (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: Bij ESPN kijk je alle wedstrijden in de Conference League live. ESPN heeft de uitzendrechten op zowel de UEFA Europa League als de UEFA Conference League. De wedstrijden van de Nederlandse clubs kijk je dus live bij ESPN. Ook veel andere wedstrijden uit de Europese competities kijk je live op ESPN. In aanloop naar de wedstrijd is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je naar analyses, samenvattingen en interviews. Bij ESPN hoef je dus niets te missen van het Europees voetbal.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is de nieuwste Europese competitie. Het is dé uitgelezen kans voor Nederlandse clubs om ver te komen in Europa. AZ is de enige club in de Conference League dit seizoen. Voor de Alkmaarders dus de zware taak om te laten zien dat ze ver kunnen komen in de Conference League dit seizoen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN.

  AZ Alkmaar – Apollon Limassol bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AZ Alkmaar-Apollon Limassol op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AZ Alkmaar – Apollon Limassol kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AZ Alkmaar – Apollon Limassol bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AZ Alkmaar – Apollon Limassol kijken

  Wil je gratis naar AZ Alkmaar tegen Apollon Limassol kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AZ Alkmaar-Apollon Limassol gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol in de UEFA Conference League is te zien op ESPN.

  Livestream AZ Alkmaar – Apollon Limassol (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AZ Alkmaar – Apollon Limassol kijken

  De samenvatting van AZ Alkmaar – Apollon Limassol kijken? Wil je de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar – Apollon Limassol? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast AZ Alkmaar vs Apollon Limassol zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AZ Alkmaar-Apollon Limassol:
  Wanneer is AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol wordt gespeeld op donderdag 6 oktober 2022.

  Hoe laat is AZ Alkmaar – Apollon Limassol op tv?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AZ Alkmaar – Apollon Limassol live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AZ Alkmaar uit Alkmaar, Nederland en Apollon Limassol (Limasol), Cyprus wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AZ Alkmaar – Apollon Limassol uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AZ Alkmaar en Apollon Limassol wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik AZ Alkmaar – Apollon Limassol kijken?

  Je kijkt AZ Alkmaar – Apollon Limassol op ESPN.

  Kan ik gratis naar AZ Alkmaar en Apollon Limassol op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AZ Alkmaar – Apollon Limassol kunt kijken.

  Kan ik AZ Alkmaar – Apollon Limassol ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AZ Alkmaar -Apollon Limassol zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *