Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Atletico Madrid – Villarreal CF op tv | Primera Division

Atletico Madrid – Villarreal CF op tv | Primera Division

  Atletico Madrid – Villarreal CF op tv kijken? Op zondag 21 augustus 2034 om 19:30 uur spelen Atletico Madrid en Villarreal CF tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Atletico Madrid: Wanda Metropolitano. Wil je de wedstrijd Atletico Madrid – Villarreal CF live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 68,456 toeschouwers in het Wanda Metropolitano nemen Atletico Madrid (Madrid) en Villarreal CF (Villareal) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Atletico Madrid – Villarreal CF op tv.
  • Wanneer: zondag 21 augustus 2034.
  • Tijd: 19:30 uur.
  • Waar: Wanda Metropolitano, het stadion van Atletico Madrid.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Atletico Madrid - Villarreal CF op tv

  Atletico Madrid – Villarreal CF op tv

  Wil je Atletico Madrid – Villarreal CF op tv kijken? De wedstrijd tussen Atletico Madrid uit Madrid en Villarreal CF uit Villareal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Om 19:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Atletico Madrid – Villarreal CF op TV
  • 19:20 uur, Voorbeschouwing
  • 19:30 uur : Atletico Madrid – Villarreal CF LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Atletico Madrid-Villarreal CF op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF:
  • Atletico Madrid staat op dit momenttweede in de Primera Division.
  • Villarreal CF staat op dit moment eerste in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Atletico Madrid: “Wanda Metropolitano” (68,456 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 19:30 uur.

  Atletico Madrid – Villarreal CF op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Atletico Madrid-Villarreal CF bij Ziggo Sport:
  • 19:20 uur, voorbeschouwing.
  • 19:30 uur, Atletico Madrid -Villarreal CF LIVE
  • 21:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op meerdere grote competities. Zo kijk je natuurlijk de Spaanse La Liga, de Primera Division bij Ziggo Sport. Maar ook de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A en de Franse competitie (Ligue 1) kijk je bij Ziggo Sport. Daardoor zie je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Internazionale en AC Milan live op tv bij Ziggo Sport.

  Primera Division op tv

  De match tussen Atletico Madrid en Villarreal CF is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje).

  Atletico Madrid – Villarreal CF bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Atletico Madrid-Villarreal CF op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Atletico Madrid – Villarreal CF kijk je op Ziggo Sport.

  Atletico Madrid – Villarreal CF bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Atletico Madrid – Villarreal CF kijken

  Wil je gratis naar Atletico Madrid tegen Villarreal CF kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Atletico Madrid-Villarreal CF gratis te bekijken.

  Livestream Atletico Madrid – Villarreal CF (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Atletico Madrid – Villarreal CF kijken

  De samenvatting van Atletico Madrid – Villarreal CF kijken? Wil je de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Atletico Madrid-Villarreal CF:
  Wanneer is Atletico Madrid – Villarreal CF op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF wordt gespeeld op zondag 21 augustus 2034.

  Hoe laat is Atletico Madrid – Villarreal CF op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF is om 19:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Atletico Madrid – Villarreal CF live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Atletico Madrid (Madrid) en Villarreal CF (Villareal) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Atletico Madrid – Villarreal CF uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Villarreal CF wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Atletico Madrid – Villarreal CF kijken?

  Je kijkt Atletico Madrid – Villarreal CF op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Atletico Madrid en Villarreal CF op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Atletico Madrid – Villarreal CF kunt kijken.

  Kan ik Atletico Madrid – Villarreal CF ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Atletico Madrid -Villarreal CF zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *