Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Atletico Madrid – Valencia CF op tv | Primera Division

Atletico Madrid – Valencia CF op tv | Primera Division

  Atletico Madrid – Valencia CF op tv kijken? Op zaterdag 18 maart 2023 om 21:00 uur spelen Atletico Madrid en Valencia CF tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Atletico Madrid: Wanda Metropolitano. Wil je de wedstrijd Atletico Madrid – Valencia CF live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 68,456 toeschouwers in het Wanda Metropolitano nemen Atletico Madrid (Madrid) en Valencia CF (Valencia) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Atletico Madrid – Valencia CF op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Wanda Metropolitano, het stadion van Atletico Madrid.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Atletico Madrid - Valencia CF op tv

  Atletico Madrid – Valencia CF op tv

  Wil je Atletico Madrid – Valencia CF op tv kijken? De wedstrijd tussen Atletico Madrid uit Madrid en Valencia CF uit Valencia wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Atletico Madrid – Valencia CF op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Atletico Madrid – Valencia CF LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Atletico Madrid-Valencia CF op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF:
  • Atletico Madrid staat op dit moment op plaats derde in de Primera Division.
  • Valencia CF staat op dit moment op plaats zeventiende in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Atletico Madrid: “Wanda Metropolitano” (68,456 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division,
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Atletico Madrid – Valencia CF op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Atletico Madrid-Valencia CF bij Ziggo Sport:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Atletico Madrid -Valencia CF LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft nog steeds de uitzendrechten op de Spaanse competitie. Dit betekent dat je het Spaanse voetbal live kijkt op één van de kanalen van Ziggo Sport Totaal. Bovendien kunnen Ziggo abonnees genieten van Spaans voetbal op het gratis kanaal Ziggo Sport Select. Ziggo Sport Totaal bestaat uit zes kanalen. Dit betekent dat er dus veel ruimte is om voetbalwedstrijden live uit te kunnen zenden.

  Primera Division op tv

  De match tussen Atletico Madrid en Valencia CF is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in ). De Spaanse competitie heet de Primera Division en wordt ook wel La Liga genoemd. Natuurlijk is er veel belangstellen voor Real Madrid en FC Barcelona, maar er zijn veel meer clubs om in de gaten te houden. Het Spaanse voetbal staat over het algemeen bekend als heel erg aantrekkelijk. Het is dan ook niet voor niets dat de competitie wereldwijd op de voet gevolgd wordt.

  Atletico Madrid – Valencia CF bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Atletico Madrid-Valencia CF op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Atletico Madrid – Valencia CF kijk je op Ziggo Sport.

  Atletico Madrid – Valencia CF bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF uit de Primera Division () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Atletico Madrid – Valencia CF kijken

  Wil je gratis naar Atletico Madrid tegen Valencia CF kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Atletico Madrid-Valencia CF gratis te bekijken.

  Livestream Atletico Madrid – Valencia CF (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Atletico Madrid – Valencia CF kijken

  De samenvatting van Atletico Madrid – Valencia CF kijken? Wil je de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Atletico Madrid-Valencia CF:
  Wanneer is Atletico Madrid – Valencia CF op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF wordt gespeeld op zaterdag 18 maart 2023.

  Hoe laat is Atletico Madrid – Valencia CF op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Atletico Madrid – Valencia CF live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Atletico Madrid (Madrid) en Valencia CF (Valencia) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Atletico Madrid – Valencia CF uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Valencia CF wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Atletico Madrid – Valencia CF kijken?

  Je kijkt Atletico Madrid – Valencia CF op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Atletico Madrid en Valencia CF op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Atletico Madrid – Valencia CF kunt kijken.

  Kan ik Atletico Madrid – Valencia CF ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Atletico Madrid -Valencia CF zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *