Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Atletico Madrid – Club Brugge op tv | Champions League

Atletico Madrid – Club Brugge op tv | Champions League

  Atletico Madrid – Club Brugge op tv kijken? Op woensdag 12 oktober 2022 om 18:45 uur spelen Atletico Madrid en Club Brugge tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Atletico Madrid: Wanda Metropolitano. Wil je de wedstrijd Atletico Madrid (Spanje) – Club Brugge (België) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 68,456 toeschouwers. In het Wanda Metropolitano nemen Atletico Madrid (Spanje, Madrid) en Club Brugge (België, Brugge) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Atletico Madrid – Club Brugge op tv.
  • Wanneer: woensdag 12 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Wanda Metropolitano, het stadion van Atletico Madrid.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  Atletico Madrid - Club Brugge op tv

  Atletico Madrid – Club Brugge op tv

  Wil je Atletico Madrid – Club Brugge op tv kijken? De wedstrijd tussen Atletico Madrid uit Spanje en Club Brugge uit België wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Atletico Madrid – Club Brugge op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Atletico Madrid – Club Brugge
  • 18:45 uur : Atletico Madrid – Club Brugge LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Atletico Madrid – Club Brugge

  Over Atletico Madrid-Club Brugge op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge:
  • Atletico Madrid staat op dit momentvierde in de La Liga.
  • Club Brugge staat op dit moment derde in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Atletico Madrid: “Wanda Metropolitano” (68,456 toeschouwers).
  • De thuisclub is Atletico Madrid uit Spanje. Atletico Madrid komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Club Brugge uit België. Atletico Madrid komt uit Brugge in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Atletico Madrid ontvangt deze Champions League speelronde Club Brugge. De match is van cruciaal belang voor beide clubs. Club Brugge staat verrassend bovenaan in groep B terwijl Atletico Madrid verrassend laatste staat. Voor Atletico is er dus alles aan gelegen om de wedstrijd te winnen. Club Brugge is daarentegen nog ongeslagen en zal deze lijn door willen zetten. Atletico-Club Brugge op tv is zeker het aanraden waard om live te kijken.

  Atletico Madrid – Club Brugge op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Atletico Madrid-Club Brugge bij Ziggo Sport:
  • woensdag 12 oktober 2022
  • 18:45 uur, Atletico Madrid -Club Brugge (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: De UEFA Champions League kijk je live op Ziggo Sport. Omdat Ziggo Sport Totaal maar liefst 6 kanalen heeft, hoef je geen wedstrijd uit de mooiste Europese voetbalcompetitie te missen. Natuurlijk is er speciale aandacht voor de topwedstrijden en Ajax in de Champions League. Bovendien zie je rondom de wedstrijden een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarnaast zie je de samenvattingen en hoogtepunten van de Champions League wedstrijden bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Atletico Madrid en Club Brugge is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Atletico Madrid – Club Brugge bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Atletico Madrid-Club Brugge op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Atletico Madrid – Club Brugge kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Atletico Madrid – Club Brugge bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Atletico Madrid – Club Brugge kijken

  Wil je gratis naar Atletico Madrid tegen Club Brugge kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Atletico Madrid-Club Brugge gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Atletico Madrid – Club Brugge (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Atletico Madrid – Club Brugge kijken

  De samenvatting van Atletico Madrid – Club Brugge kijken? Wil je de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Atletico Madrid – Club Brugge op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Atletico Madrid – Club Brugge? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Atletico Madrid – Club Brugge op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Atletico Madrid vs Club Brugge zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Atletico Madrid-Club Brugge:
  Wanneer is Atletico Madrid – Club Brugge op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 12 oktober 2022.

  Hoe laat is Atletico Madrid – Club Brugge op tv?

  De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Atletico Madrid – Club Brugge live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Atletico Madrid uit Madrid, Spanje en Club Brugge (Brugge), België wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Atletico Madrid – Club Brugge uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Atletico Madrid en Club Brugge wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Atletico Madrid – Club Brugge kijken?

  Je kijkt Atletico Madrid – Club Brugge op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Atletico Madrid en Club Brugge op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Atletico Madrid – Club Brugge kunt kijken.

  Kan ik Atletico Madrid – Club Brugge ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Atletico Madrid -Club Brugge zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *