Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv | Primera Division

Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv | Primera Division

  Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv kijken? Op zondag 12 maart 2023 om 21:00 uur spelen Athletic Bilbao en FC Barcelona tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Athletic Bilbao: San Mamés. Wil je de wedstrijd Athletic Bilbao – FC Barcelona live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 53,289 toeschouwers in het San Mamés nemen Athletic Bilbao (Bilbao) en FC Barcelona (Barcelona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: zondag 12 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: San Mamés, het stadion van Athletic Bilbao.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Athletic Bilbao - FC Barcelona op tv

  Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv

  Wil je Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen Athletic Bilbao uit Bilbao en FC Barcelona uit Barcelona wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Athletic Bilbao – FC Barcelona op TV
  • 20:40 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Athletic Bilbao – FC Barcelona LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Athletic Bilbao-FC Barcelona op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona:
  • Athletic Bilbao staat op dit moment op plaats 9e in de Primera Division.
  • FC Barcelona staat op dit moment op plaats 1e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Athletic Bilbao: “San Mamés” (53,289 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Athletic Bilbao – FC Barcelona op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Athletic Bilbao-FC Barcelona bij Ziggo Sport:
  • 20:40 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Athletic Bilbao -FC Barcelona LIVE
  • 23:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft nog steeds de uitzendrechten op de Spaanse competitie. Dit betekent dat je het Spaanse voetbal live kijkt op één van de kanalen van Ziggo Sport Totaal. Bovendien kunnen Ziggo abonnees genieten van Spaans voetbal op het gratis kanaal Ziggo Sport Select. Ziggo Sport Totaal bestaat uit zes kanalen. Dit betekent dat er dus veel ruimte is om voetbalwedstrijden live uit te kunnen zenden.

  Primera Division op tv

  De match tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Spaanse competitie heet de Primera Division en wordt ook wel La Liga genoemd. Natuurlijk is er veel belangstellen voor Real Madrid en FC Barcelona, maar er zijn veel meer clubs om in de gaten te houden. Het Spaanse voetbal staat over het algemeen bekend als heel erg aantrekkelijk. Het is dan ook niet voor niets dat de competitie wereldwijd op de voet gevolgd wordt.

  Athletic Bilbao – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Athletic Bilbao-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Athletic Bilbao – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport.

  Athletic Bilbao – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Athletic Bilbao – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar Athletic Bilbao tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Athletic Bilbao-FC Barcelona gratis te bekijken.

  Livestream Athletic Bilbao – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Athletic Bilbao – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van Athletic Bilbao – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Athletic Bilbao-FC Barcelona:
  Wanneer is Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona wordt gespeeld op zondag 12 maart 2023.

  Hoe laat is Athletic Bilbao – FC Barcelona op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Athletic Bilbao – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Athletic Bilbao (Bilbao) en FC Barcelona (Barcelona) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Athletic Bilbao – FC Barcelona uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Athletic Bilbao en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Athletic Bilbao – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt Athletic Bilbao – FC Barcelona op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Athletic Bilbao en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Athletic Bilbao – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik Athletic Bilbao – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Athletic Bilbao -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *