Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Atalanta – Lecce op tv | Serie A

Atalanta – Lecce op tv | Serie A

  Atalanta – Lecce op tv kijken? Op zondag 19 februari 2023 om 12:30 uur spelen Atalanta en Lecce tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Atalanta: Gewiss Stadium. Wil je de wedstrijd Atalanta – Lecce live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 21,300 toeschouwers in het Gewiss Stadium nemen Atalanta (Bergamo) en Lecce (Lecce) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Atalanta – Lecce op tv.
  • Wanneer: zondag 19 februari 2023.
  • Tijd: 12:30 uur.
  • Waar: Gewiss Stadium, het stadion van Atalanta.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Atalanta - Lecce op tv

  Atalanta – Lecce op tv

  Wil je Atalanta – Lecce op tv kijken? De wedstrijd tussen Atalanta uit Bergamo en Lecce uit Lecce wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 12:30 uur. Om 12:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Atalanta – Lecce op TV
  • 12:15 uur, Voorbeschouwing
  • 12:30 uur : Atalanta – Lecce LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Atalanta-Lecce op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Atalanta en Lecce:
  • Atalanta staat op dit moment op plaats 3e in de Serie A.
  • Lecce staat op dit moment op plaats 13e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Atalanta: “Gewiss Stadium” (21,300 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 12:30 uur.
  Atalanta – Lecce is een wedstrijd tussen twee clubs die de laatste weken wat wisselvallige resultaten behalen. Toch is Atalanta de grote favoriet. Wat deze wedstrijd extra interessant maakt is het grote aantal Nederlanders dat bij Atalanta speelt. Dat is natuurlijk een extra reden om Atalanta-Lecce op tv te kijken.

  Atalanta – Lecce op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen Atalanta en Lecce is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 12:30 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Atalanta-Lecce bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 12:15 uur, voorbeschouwing.
  • 12:30 uur, Atalanta -Lecce LIVE
  • 14:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Italiaanse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten voor de Serie A. De zender beschikt maar liefst over zes kanalen waardoor ze veel voetbalwedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Dit geeft jou als kijker de gelegenheid om meerdere wedstrijden tegelijk te kijken. De Serie A is de hoogste competitie in Italië en het is dan ook niet voor niets dat Ziggo de tv-rechten heeft. Het staat namelijk garant voor mooi voetbal.

  Serie A op tv

  De match tussen Atalanta en Lecce is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). In de Serie A zitten natuurlijk veel prachtige clubs met een rijke historie. AC Milan, Internazionale, Napoli en Juventus zijn slechts enkele van de grote clubs in het Italiaanse topvoetbal. Bovendien spelen er bij de Italiaanse clubs op dit moment veel Nederlandse spelers. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om op tv te kijken.

  Atalanta – Lecce bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Atalanta-Lecce op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Atalanta – Lecce kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Atalanta – Lecce bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atalanta en Lecce uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Atalanta – Lecce kijken

  Wil je gratis naar Atalanta tegen Lecce kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Atalanta-Lecce gratis te bekijken.

  Livestream Atalanta – Lecce (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atalanta en Lecce via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Atalanta – Lecce kijken

  De samenvatting van Atalanta – Lecce kijken? Wil je de wedstrijd tussen Atalanta en Lecce nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Atalanta-Lecce:
  Wanneer is Atalanta – Lecce op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Atalanta en Lecce wordt gespeeld op zondag 19 februari 2023.

  Hoe laat is Atalanta – Lecce op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Atalanta en Lecce is om 12:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Atalanta – Lecce live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Atalanta (Bergamo) en Lecce (Lecce) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Atalanta – Lecce uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Atalanta en Lecce wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Atalanta – Lecce kijken?

  Je kijkt Atalanta – Lecce op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Atalanta en Lecce op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Atalanta – Lecce kunt kijken.

  Kan ik Atalanta – Lecce ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Atalanta -Lecce zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *