Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Atalanta – AS Roma op tv | Serie A

Atalanta – AS Roma op tv | Serie A

  Atalanta – AS Roma op tv kijken? Op maandag 24 april 2023 om 20:45 uur spelen Atalanta en AS Roma tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Atalanta: Gewiss Stadium. Wil je de wedstrijd Atalanta – AS Roma live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 21,300 toeschouwers in het Gewiss Stadium nemen Atalanta (Bergamo) en AS Roma (Rome) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Atalanta – AS Roma op tv.
  • Wanneer: maandag 24 april 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Gewiss Stadium, het stadion van Atalanta.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Atalanta - AS Roma op tv

  Atalanta – AS Roma op tv

  Wil je Atalanta – AS Roma op tv kijken? De wedstrijd tussen Atalanta uit Bergamo en AS Roma uit Rome wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Atalanta – AS Roma op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Atalanta – AS Roma LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Atalanta-AS Roma op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Atalanta en AS Roma:
  • Atalanta staat op dit moment op plaats 7e in de Serie A.
  • AS Roma staat op dit moment op plaats 4e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Atalanta: “Gewiss Stadium” (21,300 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Atalanta – AS Roma kijken? De wedstrijd tussen Atalanta en AS Roma is een duel in de subtop van de Italiaanse Serie A. AS Roma is de ploeg in vorm. In eigen competitie werden de laatste drie duels allemaal gewonnen. Bovendien versloeg Roma afgelopen week Feyenoord na een bloedstollende wedstrijd in de UEFA Europa League. Atalanta daarentegen heeft al twee wedstrijden op rij niet gewonnen en is op zoek naar een overwinning. Kan Atalanta gebruik maken van de vermoeidheid bij AS Roma?

  Atalanta – AS Roma op Ziggo Sport Docu

  De Serie A wedstrijd tussen Atalanta en AS Roma is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Atalanta-AS Roma bij Ziggo Sport Docu:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Atalanta -AS Roma LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: De tv-rechten van de Serie A zijn in handen van Ziggo Sport. Je kunt een abonnement op Ziggo Sport afsluiten bij alle grote tv-aanbieders. KPN, Ziggo, Youfone, T-Mobile, etc. bieden allemaal Ziggo Sport Totaal aan. Bovendien krijg je naast de wedstrijden in de Italiaanse Serie A dan ook nog allerlei ander topvoetbal te zien.

  Serie A op tv

  De match tussen Atalanta en AS Roma is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse Serie A is de hoogste competitie in Italië. Er spelen veel grote, bekende clubs in Italië die bovendien door de jaren heen veel bereikt hebben in het voetbal. Juventus, AC Milan, Internazionale en Napoli zijn slechts enkele van de grote topclubs in het Italiaanse voetbal. Dit maakt de Italiaanse voetbalcompetitie natuurlijk zeker de moeite waard om op tv te volgen.

  Atalanta – AS Roma bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Atalanta-AS Roma op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Atalanta – AS Roma kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Atalanta – AS Roma bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atalanta en AS Roma uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Atalanta – AS Roma kijken

  Wil je gratis naar Atalanta tegen AS Roma kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Atalanta-AS Roma gratis te bekijken.

  Livestream Atalanta – AS Roma (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Atalanta en AS Roma via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Atalanta – AS Roma kijken

  De samenvatting van Atalanta – AS Roma kijken? Wil je de wedstrijd tussen Atalanta en AS Roma nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Atalanta-AS Roma:
  Wanneer is Atalanta – AS Roma op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Atalanta en AS Roma wordt gespeeld op maandag 24 april 2023.

  Hoe laat is Atalanta – AS Roma op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Atalanta en AS Roma is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Atalanta – AS Roma live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Atalanta (Bergamo) en AS Roma (Rome) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Atalanta – AS Roma uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Atalanta en AS Roma wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Atalanta – AS Roma kijken?

  Je kijkt Atalanta – AS Roma op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Atalanta en AS Roma op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Atalanta – AS Roma kunt kijken.

  Kan ik Atalanta – AS Roma ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Atalanta -AS Roma zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *