Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Aston Villa – Liverpool op tv | maandag 26 december 2022

Aston Villa – Liverpool op tv | maandag 26 december 2022

  Aston Villa – Liverpool op tv kijken? Op maandag 26 december 2022 om [$]18:30 uur spelen Aston Villa en Liverpool tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: Villa Park. Wil je de wedstrijd Aston Villa – Liverpool live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 42,785 toeschouwers in het Villa Park nemen Aston Villa (Birmingham) en Liverpool (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om [$]18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Aston Villa – Liverpool op tv.
  • Wanneer: maandag 26 december 2022.
  • Tijd: [$]18:30 uur.
  • Waar: Villa Park, het stadion van Aston Villa.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Aston Villa - Liverpool op tv

  Aston Villa – Liverpool op tv

  Wil je Aston Villa – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Aston Villa uit Birmingham en Liverpool uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Aston Villa – Liverpool op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • [$]18:30 uur : Aston Villa – Liverpool LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Aston Villa-Liverpool op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool:
  • Aston Villa staat op dit moment op plaats 15 in de Premier League.
  • Liverpool staat op dit moment op plaats 8 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: “Villa Park” (42,785 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om [$]18:30 uur.
  Op Boxingday 2022 staan er 7 prachtige Premier League wedstrijden op het programma. Dit jaar is het extra bijzonder want het is de hervatting na het WK in Qatar. Wij vinden het een verademing dat het clubvoetbal weer begint, maar denken de spelers daar ook zo over? Geniet tijdens deze tweede kerstdag van topvoetbal uit Engeland!

  Aston Villa – Liverpool op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]18:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Aston Villa-Liverpool bij VIAPLAY:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • [$]18:30 uur, Aston Villa -Liverpool LIVE
  • 20:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay de ultieme sportzender. Viaplay is bekend geworden in Nederland van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Paradepaardje op voetbalgebied van Viaplay is de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden en zendt vandaag deze wedstrijd uit.

  Premier League op tv

  De match tussen Aston Villa en Liverpool is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Aston Villa – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Aston Villa-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Aston Villa – Liverpool kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Aston Villa – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Aston Villa – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Aston Villa tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Aston Villa-Liverpool gratis te bekijken.

  Livestream Aston Villa – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Aston Villa – Liverpool kijken

  De samenvatting van Aston Villa – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Aston Villa-Liverpool:
  Wanneer is Aston Villa – Liverpool op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool wordt gespeeld op maandag 26 december 2022.

  Hoe laat is Aston Villa – Liverpool op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool is om [$]18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Aston Villa – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Aston Villa (Birmingham) en Liverpool (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Aston Villa – Liverpool uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Aston Villa – Liverpool kijken?

  Je kijkt Aston Villa – Liverpool op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Aston Villa en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Aston Villa – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Aston Villa – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Aston Villa -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *