Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Aston Villa – Leeds United op tv | vrijdag 13 januari 2023

Aston Villa – Leeds United op tv | vrijdag 13 januari 2023

  Aston Villa – Leeds United op tv kijken? Op vrijdag 13 januari 2023 om 21:00 uur spelen Aston Villa en Leeds United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: Villa Park. Wil je de wedstrijd Aston Villa – Leeds United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 42,785 toeschouwers in het Villa Park nemen Aston Villa (Birmingham) en Leeds United (Leeds) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Aston Villa – Leeds United op tv.
  • Wanneer: vrijdag 13 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Villa Park, het stadion van Aston Villa.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Aston Villa - Leeds United op tv

  Aston Villa – Leeds United op tv

  Wil je Aston Villa – Leeds United op tv kijken? De wedstrijd tussen Aston Villa uit Birmingham en Leeds United uit Leeds wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Aston Villa – Leeds United op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Aston Villa – Leeds United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Aston Villa-Leeds United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United:
  • Aston Villa staat op dit moment op plaats 15 in de Premier League.
  • Leeds United staat op dit moment op plaats 18 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: “Villa Park” (42,785 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Aston Villa en Leeds United zijn twee teams met een lange historie van rivaliteit in Engelse voetbal. Beide teams hebben een aanzienlijke aanhang en hebben in het verleden vele intense wedstrijden gespeeld tegen elkaar. In de jaren 1970 en 1980 waren de teams vaak tegenstanders in de bovenste regionen van de competitie en speelden ze vaak belangrijke wedstrijden tegen elkaar, waaronder finales van bekers. Beide teams hebben ook gewonnen verschillende prijzen in die tijd, met Leeds United die de First Division en de FA Cup won en Aston Villa die de European Cup en de League Cup won. In de jaren 1990 en 2000, speelden de teams minder vaak tegen elkaar omdat ze vaak in verschillende divisies speelden. Echter sinds 2020 zijn beide teams terug in de premier league en zijn er weer regelmatig intense wedstrijden tussen de twee teams.

  Aston Villa – Leeds United op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Aston Villa-Leeds United bij VIAPLAY:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Aston Villa -Leeds United LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Aston Villa en Leeds United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Aston Villa – Leeds United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Aston Villa-Leeds United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Aston Villa – Leeds United kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Aston Villa – Leeds United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Aston Villa – Leeds United kijken

  Wil je gratis naar Aston Villa tegen Leeds United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Aston Villa-Leeds United gratis te bekijken.

  Livestream Aston Villa – Leeds United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Aston Villa – Leeds United kijken

  De samenvatting van Aston Villa – Leeds United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Aston Villa-Leeds United:
  Wanneer is Aston Villa – Leeds United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United wordt gespeeld op vrijdag 13 januari 2023.

  Hoe laat is Aston Villa – Leeds United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Aston Villa – Leeds United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Aston Villa (Birmingham) en Leeds United (Leeds) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Aston Villa – Leeds United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Aston Villa en Leeds United wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Aston Villa – Leeds United kijken?

  Je kijkt Aston Villa – Leeds United op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Aston Villa en Leeds United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Aston Villa – Leeds United kunt kijken.

  Kan ik Aston Villa – Leeds United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Aston Villa -Leeds United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *