Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Aston Villa – Everton op tv | Premier League

Aston Villa – Everton op tv | Premier League

  Aston Villa – Everton op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2025 om 13:30 uur spelen Aston Villa en Everton tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: Villa Park. Wil je de wedstrijd Aston Villa – Everton live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42,785 toeschouwers in het Villa Park nemen Aston Villa (Birmingham) en Everton (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Aston Villa – Everton op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2025.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Villa Park, het stadion van Aston Villa.
  • Uitgezonden op: Viaplay
  Aston Villa - Everton op tv

  Aston Villa – Everton op tv

  Wil je Aston Villa – Everton op tv kijken? De wedstrijd tussen Aston Villa uit Birmingham en Everton uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Aston Villa – Everton op TV
  • 13:20 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Aston Villa – Everton LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Aston Villa-Everton op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Everton:
  • Aston Villa staat op dit momentzestiende in de Premier League.
  • Everton staat op dit moment vijftiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: “Villa Park” (42,785 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.

  Aston Villa – Everton op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Everton is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Aston Villa-Everton bij Viaplay:
  • 13:20 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Aston Villa -Everton LIVE
  • 15:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Engelse Premier League kijk je dit seizoen bij Viaplay. Viaplay was in Nederland vooral bekend vanwege de Formule 1 en de Duitse Bundesliga. Daar komt vanaf dit seizoen dus ook de Engelse Premier League bij. Kies je voor Viaplay dan heb je dus niet alleen de Formule 1 races, maar ook topvoetbal uit de Duitse en de Engelse competitie.

  Premier League op tv

  De match tussen Aston Villa en Everton is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse voetbalcompetitie is natuurlijk dé grootste en meest bekende voetbalcompetitie ter wereld. Er zijn bijna geen kleine clubs en het niveau ligt waanzinnig hoog. Vandaar ook dat de wedstrijden uit de Premier League bijna allemaal de moeite waard zijn om op tv te kijken. Het tempo ligt waanzinnig hoog, er wordt om iedere bal gestreden en het niveau is vaak van wereldklasse. Redenen genoeg dus om naar de Engelse Premier League te kijken.

  Aston Villa – Everton bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Aston Villa-Everton op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Aston Villa – Everton kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Aston Villa – Everton bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Everton uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Aston Villa – Everton kijken

  Wil je gratis naar Aston Villa tegen Everton kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Aston Villa-Everton gratis te bekijken.

  Livestream Aston Villa – Everton (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Everton via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Aston Villa – Everton kijken

  De samenvatting van Aston Villa – Everton kijken? Wil je de wedstrijd tussen Aston Villa en Everton nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Aston Villa-Everton:
  Wanneer is Aston Villa – Everton op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Everton wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2025.

  Hoe laat is Aston Villa – Everton op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Aston Villa en Everton is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Aston Villa – Everton live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Aston Villa (Birmingham) en Everton (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Aston Villa – Everton uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Aston Villa en Everton wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Aston Villa – Everton kijken?

  Je kijkt Aston Villa – Everton op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Aston Villa en Everton op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Aston Villa – Everton kunt kijken.

  Kan ik Aston Villa – Everton ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Aston Villa -Everton zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *