Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Aston Villa – Crystal Palace op tv | Premier League

Aston Villa – Crystal Palace op tv | Premier League

  Aston Villa – Crystal Palace op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 16:00 uur spelen Aston Villa en Crystal Palace tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: Villa Park. Wil je de wedstrijd Aston Villa – Crystal Palace live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42,640 toeschouwers in het Villa Park nemen Aston Villa (Birmingham) en Crystal Palace (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Aston Villa – Crystal Palace op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Villa Park, het stadion van Aston Villa.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Aston Villa - Crystal Palace op tv

  Aston Villa – Crystal Palace op tv

  Wil je Aston Villa – Crystal Palace op tv kijken? De wedstrijd tussen Aston Villa uit Birmingham en Crystal Palace uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:43 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Aston Villa – Crystal Palace op TV
  • 15:43 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Aston Villa – Crystal Palace LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Aston Villa-Crystal Palace op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace:
  • Aston Villa staat op dit moment op plaats 11e in de Premier League.
  • Crystal Palace staat op dit moment op plaats 12e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: “Villa Park” (42,640 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Aston Villa-Crystal Palace is een wedstrijd tussen twee clubs die enorm aan elkaar gewaagd zijn. Ze staan dan ook elfde en twaalfde in de Premier League. Het verschil tussen beide clubs is bovendien maar vier punten in het voordeel van Aston Villa. Voor Crystal Palace is het dus de ideale mogelijkheid om het gat te dichten.

  Aston Villa – Crystal Palace op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Aston Villa-Crystal Palace bij Viaplay:
  • 15:43 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Aston Villa -Crystal Palace LIVE
  • 18:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De tv-rechten voor de Premier League zijn in handen van Viaplay. Je kijkt alle wedstrijden uit de Engelse competitie dus live op Viaplay. Dit doe je via de app. Dit is een groot voordeel. Zo kun je namelijk meerdere wedstrijden tegelijkertijd kijken. Ook kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende Premier League wedstrijden bij Viaplay. Tenslotte kun je via de Viaplay App eenvoudig een wedstrijd kiezen die jij op dat moment wilt kijken. Je kunt een Viaplay abonnement afsluiten bij onder andere KPN, T-Mobile, Ziggo en alle andere grote providers.

  Premier League op tv

  De match tussen Aston Villa en Crystal Palace is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De bekendste voetbalcompetitie ter wereld is natuurlijk de Premier League. Het is de voetbalcompetitie van Engeland. In de Premier League spelen heel veel grote clubs. Het is dan ook niet voor niets dat er vorig seizoen maar liefst twee Engelse clubs in de halve finale van de Champions League stonden. De beste spelers spelen vaak in Engeland. Daarnaast zijn er in Engeland een hoop club met een rijke historie. Liverpool, Arsenal, Manchester United en ga zo maar door. De Premier League is dus zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Aston Villa – Crystal Palace bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Aston Villa-Crystal Palace op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Aston Villa – Crystal Palace kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Aston Villa – Crystal Palace bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Aston Villa – Crystal Palace kijken

  Wil je gratis naar Aston Villa tegen Crystal Palace kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Aston Villa-Crystal Palace gratis te bekijken.

  Livestream Aston Villa – Crystal Palace (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Aston Villa – Crystal Palace kijken

  De samenvatting van Aston Villa – Crystal Palace kijken? Wil je de wedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Aston Villa-Crystal Palace:
  Wanneer is Aston Villa – Crystal Palace op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is Aston Villa – Crystal Palace op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Aston Villa – Crystal Palace live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Aston Villa (Birmingham) en Crystal Palace (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Aston Villa – Crystal Palace uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Aston Villa en Crystal Palace wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Aston Villa – Crystal Palace kijken?

  Je kijkt Aston Villa – Crystal Palace op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Aston Villa en Crystal Palace op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Aston Villa – Crystal Palace kunt kijken.

  Kan ik Aston Villa – Crystal Palace ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Aston Villa -Crystal Palace zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *