Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Aston Villa – Chelsea op tv | zondag 16 oktober 2022

Aston Villa – Chelsea op tv | zondag 16 oktober 2022

  Aston Villa – Chelsea op tv kijken? Op zondag 16 oktober 2022 om 15:00 uur spelen Aston Villa en Chelsea tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: Villa Park. Wil je de wedstrijd Aston Villa – Chelsea live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42785 toeschouwers in het Villa Park nemen Aston Villa (Birmingham) en Chelsea (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Aston Villa – Chelsea op tv.
  • Wanneer: zondag 16 oktober 2022.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Villa Park, het stadion van Aston Villa.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Aston Villa - Chelsea op tv

  Aston Villa – Chelsea op tv

  Wil je Aston Villa – Chelsea op tv kijken? De wedstrijd tussen Aston Villa uit Birmingham en Chelsea uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Aston Villa – Chelsea op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Aston Villa – Chelsea LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Aston Villa-Chelsea op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea:
  • Aston Villa staat op dit moment op plaats 12 in de Premier League.
  • Chelsea staat op dit moment op plaats 7 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: “Villa Park” (42785 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00 uur.
  Aston Villa ontvangt het grote Chelsea in deze speelronde in de Engelse competitie. Villa staat op de zestiende plek en wil dus graag punten pakken om uit de degradatiezone te komen. Dat wordt tegen Chelsea natuurlijk wel een lastig verhaal. De ploeg uit Londen won namelijk van de week nog voor de tweede keer van AC Milan in de Champions League. Daardoor is de ploeg nu al 5 wedstrijden ongeslagen.

  Aston Villa – Chelsea op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Aston Villa-Chelsea bij Viaplay:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Aston Villa -Chelsea LIVE
  • 16:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Aston Villa en Chelsea is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premierleague heeft het drukste programma in jaren. Doordat het WK in de winter is moeten er veel wedstrijden afgewerkt worden voor November. Door het overlijden van de koningin van Engeland is er reeds 1 volledige speelronde afgelast. Daarnaast worden er door een gebrek aan politie agenten nog meer wedstrijden uitgesteld. De hoogste Engelse voetbalcompetitie is de Premier League. Deze competitie wordt ook wel gezien als de mooiste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Het is dan ook niet voor niets de best bekeken voetbalcompetitie op tv. In de Engelse Premier League zijn eigenlijk geen kleine clubs. Alle clubs beschikken over een groot stadion en een groot transferbudget. Daardoor zijn er heel veel topspelers te zien in de Premier League. Bovendien zijn de clubs die kans maken op het landskampioenschap niet op één hand te tellen. Redenen te meer om de Premier League op tv te kijken.

  Aston Villa – Chelsea bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Aston Villa-Chelsea op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Aston Villa – Chelsea kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Aston Villa – Chelsea bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Aston Villa – Chelsea kijken

  Wil je gratis naar Aston Villa tegen Chelsea kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Aston Villa-Chelsea gratis te bekijken.

  Livestream Aston Villa – Chelsea (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Aston Villa – Chelsea kijken

  De samenvatting van Aston Villa – Chelsea kijken? Wil je de wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Aston Villa-Chelsea:
  Wanneer is Aston Villa – Chelsea op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea wordt gespeeld op zondag 16 oktober 2022.

  Hoe laat is Aston Villa – Chelsea op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Aston Villa – Chelsea live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Aston Villa (Birmingham) en Chelsea (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Aston Villa – Chelsea uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Aston Villa – Chelsea kijken?

  Je kijkt Aston Villa – Chelsea op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Aston Villa en Chelsea op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Aston Villa – Chelsea kunt kijken.

  Kan ik Aston Villa – Chelsea ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Aston Villa -Chelsea zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *