Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Aston Villa – Arsenal F.C. op tv | Premier League

Aston Villa – Arsenal F.C. op tv | Premier League

  Aston Villa – Arsenal F.C. op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 13:30 uur spelen Aston Villa en Arsenal F.C. tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: Villa Park. Wil je de wedstrijd Aston Villa – Arsenal F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 42,785 toeschouwers in het Villa Park nemen Aston Villa (Birmingham) en Arsenal F.C. (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Aston Villa – Arsenal F.C. op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Villa Park, het stadion van Aston Villa.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Aston Villa - Arsenal F.C. op tv

  Aston Villa – Arsenal F.C. op tv

  Wil je Aston Villa – Arsenal F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Aston Villa uit Birmingham en Arsenal F.C. uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Aston Villa – Arsenal F.C. op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Aston Villa – Arsenal F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Aston Villa-Arsenal F.C. op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C.:
  • Aston Villa staat op dit moment op plaats 11e in de Premier League.
  • Arsenal F.C. staat op dit moment op plaats 2e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Aston Villa: “Villa Park” (42,785 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Aston Villa – Arsenal is een belangrijke match. Met name voor Arsenal dat de laatste drie wedstrijden niet wist te winnen. Daardoor is Arsenal de eerste plek (op doelsaldo) kwijtgeraakt aan Manchester City. Kunnen de Gunners zich herpakken tegen Aston Villa? Het zou mogelijk moeten zijn. Aston Villa lijkt namelijk ook uit vorm en verloor zijn laatste twee duels.

  Aston Villa – Arsenal F.C. op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Aston Villa-Arsenal F.C. bij Viaplay:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Aston Villa -Arsenal F.C. LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op de Engelse Premier League. Daardoor kun je de mooiste voetbalcompetitie ter wereld live kijken op één van de kanalen van Viaplay. De competitie wordt prachtig in beeld gebracht. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de Premier League te zien op Viaplay. Omdat jij als voetbalfan natuurlijk geen moment wilt missen van de mooiste competitie, kun je bij Viaplay op meerdere kanalen de wedstrijden volgen. Je kunt dit op tv doen, maar ook via een livestream.

  Premier League op tv

  De match tussen Aston Villa en Arsenal F.C. is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is de hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Bovendien is het de competitie waarnaar de meeste mensen op tv kijken. Dat is natuurlijk niet zomaar. In Engeland spelen namelijk zóveel goede clubs dat bijna iedere wedstrijd een topwedstrijd is. Vrijwel elke wedstrijd kan alle kanten op en ook dat maakt de Premier League zo interessant. De beste spelers en het mooiste voetbal maken de competitie ook voor de neutrale kijker heel interessant. Harde duels, veel passie en inzet is waar de Champions League bekend om staat.

  Aston Villa – Arsenal F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Aston Villa-Arsenal F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Aston Villa – Arsenal F.C. kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Aston Villa – Arsenal F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C. uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Aston Villa – Arsenal F.C. kijken

  Wil je gratis naar Aston Villa tegen Arsenal F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Aston Villa-Arsenal F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Aston Villa – Arsenal F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Aston Villa – Arsenal F.C. kijken

  De samenvatting van Aston Villa – Arsenal F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Aston Villa-Arsenal F.C.:
  Wanneer is Aston Villa – Arsenal F.C. op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C. wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is Aston Villa – Arsenal F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C. is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Aston Villa – Arsenal F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Aston Villa (Birmingham) en Arsenal F.C. (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Aston Villa – Arsenal F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal F.C. wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Aston Villa – Arsenal F.C. kijken?

  Je kijkt Aston Villa – Arsenal F.C. op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Aston Villa en Arsenal F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Aston Villa – Arsenal F.C. kunt kijken.

  Kan ik Aston Villa – Arsenal F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Aston Villa -Arsenal F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *