Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Saint-Etienne – AS Monaco op TV (zaterdag 23 april 2022)

AS Saint-Etienne – AS Monaco op TV (zaterdag 23 april 2022)

  AS Saint-Etienne – AS Monaco op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Saint-Etienne en AS Monaco live op TV kijken? De wedstrijd uit de Ligue 1 wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Ligue 1 wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard, het stadion van AS Saint-Etienne. De wedstrijd begint om 19:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1 (Frankrijk)
  • Wie: AS Saint-Etienne – AS Monaco
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 19:00 uur.
  • Waar: Stade Geoffroy-Guichard (Stadion van AS Saint-Etienne)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  AS Saint-Etienne - AS Monaco op TV

  AS Saint-Etienne – AS Monaco op TV

  De wedstrijd AS Saint-Etienne – AS Monaco in de Ligue 1 wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 19:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • AS Saint-Etienne – AS Monaco op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing
  • 19:00 uur : AS Saint-Etienne – AS Monaco LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Saint-Etienne – AS Monaco

  Alles over AS Saint-Etienne – AS Monaco:
  • AS Saint-Etienne staat op dit moment achtiende in de Ligue 1.
  • AS Monaco staat op dit moment vijfde in de Ligue 1.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Saint-Etienne, Stade Geoffroy-Guichard.
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk.

  AS Saint-Etienne – AS Monaco bij Ziggo Sport Select

  AS Saint-Etienne – AS Monaco kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier: De hoogste Franse voetbalcompetitie is de Ligue 1. Frans voetbal kijk je live op Ziggo Sport. Ziggo Sport kun je bij KPN en Ziggo kijken, maar ook bij vele andere providers. Ziggo heeft momenteel de uitzendrechten voor de Franse Ligue 1. En dat is niet voor niets. Steeds meer Nederlanders spelen in Frankrijk en bovendien is er natuurlijk grootmacht PSG die veel supersterren gekocht heeft. De Ligue 1 op Ziggo Sport is dus zeker de moeite waard!

  Ligue 1 op TV

  De Franse competitie, Ligue 1, kijk je natuurlijk voornamelijk vanwege de grote clubs. De grootste en bekendste is natuurlijk PSG. Maar ook clubs als Olympique Lyon en Olympique Marseille zijn bekende teams in de Franse competitie. De grootste sterren ter wereld in actie zien? Je kijkt naar Lionell Messi, Neymar, Mbappé en Sergio Ramos bij PSG.

  AS Saint-Etienne – AS Monaco GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar AS Saint-Etienne – AS Monaco kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *