Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – Venezia FC op TV (zaterdag 14 mei 2022)

AS Roma – Venezia FC op TV (zaterdag 14 mei 2022)

  AS Roma – Venezia FC op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en Venezia FC live op TV kijken? De wedstrijd uit de Serie A wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Racing. De Serie A wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion, het stadion van AS Roma. De wedstrijd begint om 20:45.  
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A (Italië)
  • Wie: AS Roma – Venezia FC
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 20:45.
  • Waar: Olympiastadion (Stadion van AS Roma)
  • Op TV: Ziggo Sport Racing
  AS Roma - Venezia FC op TV

  AS Roma – Venezia FC op TV

  De wedstrijd AS Roma – Venezia FC in de Serie A wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:45. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • AS Roma – Venezia FC op TV
  • 20:40: Voorbeschouwing
  • 20:45 : AS Roma – Venezia FC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Roma – Venezia FC

  Alles over AS Roma – Venezia FC:
  • AS Roma staat op dit moment zesde in de Serie A.
  • Venezia FC staat op dit moment twintigste in de Serie A.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma, Olympiastadion.
  • Competitie: Serie A, Italië.

  AS Roma – Venezia FC bij Ziggo Sport Racing

  AS Roma – Venezia FC kijk je bij Ziggo Sport Racing. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Serie A op TV

  De Italiaanse Serie A stond jarenlang bekend om het verdedigende spel. Maar dit is tegenwoordig zeker niet meer het geval. Steeds meer topclubs kiezen ervoor om aanvallend te spelen. Bovendien zijn er in de Italiaanse competitie meer en meer grote clubs bijgekomen. De tijden dat alleen AC Milan en Inter Milan de dienst uitmaakten zijn voorbij. Juventus, AS Roma en Napoli zijn zomaar een paar clubs die tegenwoordig ook zeer mooi voetbal spelen. Een goede reden dus om naar de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie op tv te kijken.

  AS Roma – Venezia FC GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar AS Roma – Venezia FC kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting AS Roma – Venezia FC

  Samenvatting AS Roma-Venezia FC kijken? Wil je de wedstrijd AS Roma – Venezia FC van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Serie A zijn te zien bij Ziggo Sport Racing. In de samenvatting van AS Roma tegen Venezia FC zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *