Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – SSC Napoli op tv | zondag 23 oktober 2022

AS Roma – SSC Napoli op tv | zondag 23 oktober 2022

  AS Roma – SSC Napoli op tv kijken? Op zondag 23 oktober 2022 om 20:45 uur spelen AS Roma en SSC Napoli tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: Olympiastadion. Wil je de wedstrijd AS Roma – SSC Napoli live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 72,698 toeschouwers in het Olympiastadion nemen AS Roma (Rome) en SSC Napoli (Napels) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: AS Roma – SSC Napoli op tv.
  • Wanneer: zondag 23 oktober 2022.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Olympiastadion, het stadion van AS Roma.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  AS Roma - SSC Napoli op tv

  AS Roma – SSC Napoli op tv

  Wil je AS Roma – SSC Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Roma uit Rome en SSC Napoli uit Napels wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AS Roma – SSC Napoli op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : AS Roma – SSC Napoli LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Roma-SSC Napoli op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli:
  • AS Roma staat op dit moment op plaats vierde in de Serie A.
  • SSC Napoli staat op dit moment op plaats eerste in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: “Olympiastadion” (72,698 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Napoli moet als koploper op bezoek bij de nummer vier van Italië, AS Roma. Het is een wedstrijd tussen twee grote clubs uit Italië. Bovendien hebben beide clubs de ambitie om kampioen van de Serie A te worden. Daarom is Roma-Napoli live op tv de moeite waard om te kijken.

  AS Roma – SSC Napoli op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Roma-SSC Napoli bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, AS Roma -SSC Napoli LIVE
  • 22:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Bij Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden uit de Italiaanse voetbalcompetitie in zijn geheel live op tv. Ook kijk je naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de Serie A. Bovendien worden de hoogtepunten en samenvattingen van de Serie A wedstrijden op Ziggo Sport uitgezonden. Een goede reden dus om Roma-Napoli live te kijken.

  Serie A op tv

  De match tussen AS Roma en SSC Napoli is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). Vroeger was de Serie A met name bekend om het verdedigende voetbal. Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Een ploeg als Napoli staat bekend om aanvallend, mooi voetbal. Ze staan niet voor niets bovenaan in de Serie A. Daarom is de Serie A tegenwoordig ook echt de moeite waard om live op tv te kijken.

  AS Roma – SSC Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Roma-SSC Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AS Roma – SSC Napoli kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  AS Roma – SSC Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AS Roma – SSC Napoli kijken

  Wil je gratis naar AS Roma tegen SSC Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Roma-SSC Napoli gratis te bekijken.

  Livestream AS Roma – SSC Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Roma – SSC Napoli kijken

  De samenvatting van AS Roma – SSC Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Roma-SSC Napoli:
  Wanneer is AS Roma – SSC Napoli op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli wordt gespeeld op zondag 23 oktober 2022.

  Hoe laat is AS Roma – SSC Napoli op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Roma – SSC Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AS Roma (Rome) en SSC Napoli (Napels) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Roma – SSC Napoli uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Roma en SSC Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik AS Roma – SSC Napoli kijken?

  Je kijkt AS Roma – SSC Napoli op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar AS Roma en SSC Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Roma – SSC Napoli kunt kijken.

  Kan ik AS Roma – SSC Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Roma -SSC Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *