Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – Red Bull Salzburg op tv | Europa League

AS Roma – Red Bull Salzburg op tv | Europa League

  AS Roma – Red Bull Salzburg op tv kijken? Op donderdag 24 februari 2023 om 21:00 uur spelen AS Roma en Red Bull Salzburg tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd AS Roma (Italië) – Red Bull Salzburg (Oostenrijk) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 72,698 toeschouwers. In het Stadio Olimpico nemen AS Roma (Italië, Rome) en Red Bull Salzburg (Oostenrijk, Salzburg) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AS Roma – Red Bull Salzburg via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: AS Roma – Red Bull Salzburg op tv.
  • Wanneer: donderdag 24 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van AS Roma.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AS Roma - Red Bull Salzburg op tv

  AS Roma – Red Bull Salzburg op tv

  Wil je AS Roma – Red Bull Salzburg op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Roma uit Italië en Red Bull Salzburg uit Oostenrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AS Roma – Red Bull Salzburg op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing AS Roma – Red Bull Salzburg
  • 21:00 uur : AS Roma – Red Bull Salzburg LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing AS Roma – Red Bull Salzburg

  Over AS Roma-Red Bull Salzburg Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg:
  • AS Roma staat op dit moment3e in de Serie A.
  • Red Bull Salzburg staat op dit moment 1e in de Oostenrijkse Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • De thuisclub is AS Roma uit Italië. AS Roma komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Red Bull Salzburg uit Oostenrijk. AS Roma komt uit Salzburg in Oostenrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AS Roma neemt het in eigen huis op tegen RB Salzburg. In de eerste wedstrijd zag het er lange tijd naar uit dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. Toch wist RB Salzburg tegen het einde van de wedstrijd de overwinning binnen te slepen. Hoewel AS Roma de favoriet is in deze Europa League wedstrijd, moeten de Italianen dus wel aan de bak. Bij AS Roma zien we onder andere Rick Karsdorp en Gini Wijnaldum in de Selectie. De coach van AS Roma is José Mourinho en die heeft vaak zat bewezen in een Europees toernooi te kunnen presteren. Kan RB Salzburg in de uitwedstrijd in Rome de voorsprong behouden, of weet AS Roma toch de wedstrijd in eigen huis te winnen? AS Roma-Salzburg op tv wordt een mooie wedstrijd.

  AS Roma – Red Bull Salzburg op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Roma-Red Bull Salzburg bij ESPN 3:
  • donderdag 24 februari 2023
  • 21:00 uur, AS Roma -Red Bull Salzburg (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN heeft in Nederland de tv-rechten op de Europa League. Naast Veronica kun je ook op ESPN wedstrijden in de UEFA Europa League kijken. De meeste wedstrijden van de Nederlandse clubs worden uitgezonden op Veronica, maar dit betekent ook dat andere topwedstrijden veelal op ESPN worden uitgezonden. Omdat Veronica aandacht besteedt aan Ajax, PSV en Feyenoord, kijk je onder andere Manchester United, Juventus, FC Barcelona en andere grote clubs op ESPN. Bovendien is ESPN 1 tegenwoordig gratis te kijken voor iedereen. Dit betekent voor jou dat je bij alle providers de Europa League gratis op ESPN 1 kunt kijken.

  Europa League op tv

  De match tussen AS Roma en Red Bull Salzburg is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het mooiste Europese voetbaltoernooi. Bovendien spelen er vaak veel Nederlandse clubs in de Europa League. Nu zitten Feyenoord, Ajax en PSV nog in het toernooi. Het toernooi is aangekomen bij een play-off ronde. Dit is de ronde voordat de achtste finales van de Europa League beginnen. Feyenoord is al geplaatst voor de achtste finales, dus zij komen niet in actie in deze ronde. Voor Ajax en PSV is het erop of eronder in de play-off ronde van de Europa League. Andere grote clubs die nog in de Europa League zitten zijn Juventus, Barcelona, AS Roma en Manchester United. Het belooft een mooie speelronde in de Europa League te worden. De Europa League wedstrijden zijn live bij Veronica en ESPN te volgen op tv. Daarnaast zijn er livestreams beschikbaar.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 3.

  AS Roma – Red Bull Salzburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Roma-Red Bull Salzburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AS Roma – Red Bull Salzburg kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AS Roma – Red Bull Salzburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AS Roma – Red Bull Salzburg kijken

  Wil je gratis naar AS Roma tegen Red Bull Salzburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Roma-Red Bull Salzburg gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream AS Roma – Red Bull Salzburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Roma – Red Bull Salzburg kijken

  De samenvatting van AS Roma – Red Bull Salzburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AS Roma – Red Bull Salzburg op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen AS Roma – Red Bull Salzburg? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AS Roma – Red Bull Salzburg op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AS Roma vs Red Bull Salzburg zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Roma-Red Bull Salzburg:
  Wanneer is de AS Roma – Red Bull Salzburg livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg wordt gespeeld op donderdag 24 februari 2023.

  Hoe laat is AS Roma – Red Bull Salzburg op tv?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Roma – Red Bull Salzburg live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AS Roma uit Rome, Italië en Red Bull Salzburg (Salzburg), Oostenrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Roma – Red Bull Salzburg via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Red Bull Salzburg wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik AS Roma – Red Bull Salzburg kijken?

  Je kijkt AS Roma – Red Bull Salzburg op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar AS Roma en Red Bull Salzburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Roma – Red Bull Salzburg kunt kijken.

  Kan ik AS Roma – Red Bull Salzburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Roma -Red Bull Salzburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *