Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – Real Sociedad op tv | Europa League

AS Roma – Real Sociedad op tv | Europa League

  AS Roma – Real Sociedad op tv kijken? Op donderdag 9 maart 2023 om 18:45 uur spelen AS Roma en Real Sociedad tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd AS Roma (Italië) – Real Sociedad (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. De wedstrijd wordt gespeeld voor 72,698 toeschouwers. In het Stadio Olimpico nemen AS Roma (Italië, Rome) en Real Sociedad (Spanje, San Sebastian) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AS Roma – Real Sociedad via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: AS Roma – Real Sociedad op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van AS Roma.
  • Uitgezonden op: ESPN 2.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AS Roma - Real Sociedad op tv

  AS Roma – Real Sociedad op tv

  Wil je AS Roma – Real Sociedad op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Roma uit Italië en Real Sociedad uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 2 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AS Roma – Real Sociedad op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing AS Roma – Real Sociedad
  • 18:45 uur : AS Roma – Real Sociedad LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing AS Roma – Real Sociedad

  Over AS Roma-Real Sociedad Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad:
  • AS Roma staat op dit momentvierde in de Serie A.
  • Real Sociedad staat op dit moment vierde in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • De thuisclub is AS Roma uit Italië. AS Roma komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Real Sociedad uit Spanje. AS Roma komt uit San Sebastian in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primera Division.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  AS Roma-Real Sociedad op tv is de eerste ontmoeting in de achtste finales van de Europa League tussen beide clubs. Afgelopen weekend won AS Roma nog knap van Juventus. Dat zal de ploeg vertrouwen geven voor het duel met Sociedad. Real Sociedad verkeert daarentegen in een vormdipje. De club won maar één van zijn laatste vijf wedstrijden. Bovendien werden er in de laatste twee wedstrijden dure punten verspeeld tegen ploegen onderin La Liga. Dan staat er voor Real Sociedad nu ook nog de lastige uitwedstrijd tegen AS Roma op het programma. Is Roma een maatje te groot of kan Real Sociedad het tij keren?

  AS Roma – Real Sociedad op ESPN 2

  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Roma-Real Sociedad bij ESPN 2:
  • donderdag 9 maart 2023
  • 18:45 uur, AS Roma -Real Sociedad (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 2. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 2.
  Voetbal bij ESPN 2: Op ESPN kijk je natuurlijk live naar de Europa League wedstrijden. Sommige wedstrijden worden ook op Veronica uitgezonden, maar voor de overige duels kun je bij ESPN terecht. Veronica geeft natuurlijk de voorkeur aan Feyenoord. Daardoor zijn er tal van andere topclubs die ook in actie komen in de Europa League en waarvan jij wellicht de wedstrijd live wilt kijken. Dat kan dan op ESPN.

  Europa League op tv

  De match tussen AS Roma en Real Sociedad is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het belangrijkste Europese toernooi. Feyenoord is de enige Nederlandse club die nog in de Europa League zit. Na de uitschakeling van Ajax en PSV moet het nu dus van Feyenoord komen. Het toernooi is aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat er nog maar drie rondes te gaan zijn voordat de Europa League finale bereikt wordt. Vanaf nu gaat het toernooi er dus echt toe doen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 2. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 2.

  AS Roma – Real Sociedad bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Roma-Real Sociedad op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AS Roma – Real Sociedad kijk je op ESPN 2.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AS Roma – Real Sociedad bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AS Roma – Real Sociedad kijken

  Wil je gratis naar AS Roma tegen Real Sociedad kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Roma-Real Sociedad gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad in de Europa League is te zien op ESPN 2.

  Livestream AS Roma – Real Sociedad (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Roma – Real Sociedad kijken

  De samenvatting van AS Roma – Real Sociedad kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AS Roma – Real Sociedad op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen AS Roma – Real Sociedad? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 2. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AS Roma – Real Sociedad op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AS Roma vs Real Sociedad zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Roma-Real Sociedad:
  Wanneer is de AS Roma – Real Sociedad livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad wordt gespeeld op donderdag 9 maart 2023.

  Hoe laat is AS Roma – Real Sociedad op tv?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Roma – Real Sociedad live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AS Roma uit Rome, Italië en Real Sociedad (San Sebastian), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Roma – Real Sociedad via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Real Sociedad wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik AS Roma – Real Sociedad kijken?

  Je kijkt AS Roma – Real Sociedad op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar AS Roma en Real Sociedad op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Roma – Real Sociedad kunt kijken.

  Kan ik AS Roma – Real Sociedad ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Roma -Real Sociedad zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *