Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – Internazionale op tv | Serie A

AS Roma – Internazionale op tv | Serie A

  AS Roma – Internazionale op tv kijken? Op zaterdag 6 mei 2023 om 18:00 uur spelen AS Roma en Internazionale tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd AS Roma – Internazionale live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 72,698 toeschouwers in het Stadio Olimpico nemen AS Roma (Rome) en Internazionale (Milaan) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: AS Roma – Internazionale op tv.
  • Wanneer: zaterdag 6 mei 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van AS Roma.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  AS Roma - Internazionale op tv

  AS Roma – Internazionale op tv

  Wil je AS Roma – Internazionale op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Roma uit Rome en Internazionale uit Milaan wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AS Roma – Internazionale op TV
  • 17:45 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : AS Roma – Internazionale LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Roma-Internazionale op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen AS Roma en Internazionale:
  • AS Roma staat op dit moment op plaats 7e in de Serie A.
  • Internazionale staat op dit moment op plaats 4e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.

  AS Roma – Internazionale op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen AS Roma en Internazionale is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Roma-Internazionale bij Ziggo Sport:
  • 17:45 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, AS Roma -Internazionale LIVE
  • 20:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Italiaanse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten voor de Serie A. De zender beschikt maar liefst over zes kanalen waardoor ze veel voetbalwedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Dit geeft jou als kijker de gelegenheid om meerdere wedstrijden tegelijk te kijken. De Serie A is de hoogste competitie in Italië en het is dan ook niet voor niets dat Ziggo de tv-rechten heeft. Het staat namelijk garant voor mooi voetbal.

  Serie A op tv

  De match tussen AS Roma en Internazionale is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). In de Serie A zitten natuurlijk veel prachtige clubs met een rijke historie. AC Milan, Internazionale, Napoli en Juventus zijn slechts enkele van de grote clubs in het Italiaanse topvoetbal. Bovendien spelen er bij de Italiaanse clubs op dit moment veel Nederlandse spelers. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om op tv te kijken.

  AS Roma – Internazionale bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Roma-Internazionale op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AS Roma – Internazionale kijk je op Ziggo Sport.

  AS Roma – Internazionale bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Internazionale uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AS Roma – Internazionale kijken

  Wil je gratis naar AS Roma tegen Internazionale kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Roma-Internazionale gratis te bekijken.

  Livestream AS Roma – Internazionale (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Internazionale via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Roma – Internazionale kijken

  De samenvatting van AS Roma – Internazionale kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en Internazionale nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Roma-Internazionale:
  Wanneer is AS Roma – Internazionale op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen AS Roma en Internazionale wordt gespeeld op zaterdag 6 mei 2023.

  Hoe laat is AS Roma – Internazionale op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AS Roma en Internazionale is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Roma – Internazionale live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AS Roma (Rome) en Internazionale (Milaan) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Roma – Internazionale uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Internazionale wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik AS Roma – Internazionale kijken?

  Je kijkt AS Roma – Internazionale op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar AS Roma en Internazionale op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Roma – Internazionale kunt kijken.

  Kan ik AS Roma – Internazionale ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Roma -Internazionale zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *