Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – Feyenoord op tv | Europa League

AS Roma – Feyenoord op tv | Europa League

  AS Roma – Feyenoord op tv kijken? Op donderdag 20 april 2023 om 21:00 uur spelen AS Roma en Feyenoord tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd AS Roma (Italië) – Feyenoord (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 72,698 toeschouwers. In het Stadio Olimpico nemen AS Roma (Italië, Rome) en Feyenoord (Nederland, Rotterdam) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AS Roma – Feyenoord via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: AS Roma – Feyenoord op tv.
  • Wanneer: donderdag 20 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van AS Roma.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AS Roma - Feyenoord op tv

  AS Roma – Feyenoord op tv

  Wil je AS Roma – Feyenoord op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Roma uit Italië en Feyenoord uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AS Roma – Feyenoord op TV
  • 20:55 uur: Voorbeschouwing AS Roma – Feyenoord
  • 21:00 uur : AS Roma – Feyenoord LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing AS Roma – Feyenoord

  Over AS Roma-Feyenoord Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord:
  • AS Roma staat op dit moment3e in de Serie A.
  • Feyenoord staat op dit moment 1e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • De thuisclub is AS Roma uit Italië. AS Roma komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Feyenoord uit Nederland. AS Roma komt uit Rotterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AS Roma-Feyenoord op tv is natuurlijk voor de Nederlandse voetbalfans dé Europese wedstrijd van de week. De Rotterdammers wonnen in eigen huis knap van AS Roma. Bovendien mistte AS Roma een strafschop. Na de verloren Conference League finale van afgelopen seizoen was dit voor Feyenoord natuurlijk een goede revanche. Toch zal er ook in Rome een resultaat moeten worden neergezet. Dit kan natuurlijk maar zo. Helemaal tegen een ploeg van coach José Mourinho. Mourinho is namelijk een expert in het zakelijk doorgaan naar een volgende ronde in een Europees toernooi. Door de winst van Feyenoord in de eigen Kuip moet AS Roma nu op jacht naar goals. Dit betekent dat er ruimte gaat komen voor Feyenoord. Een vroege goal in Rome zou natuurlijk lekker zijn voor de Rotterdammers. Roma-Feyenoord op tv belooft dan ook een mooie match te worden. Een voorspelling van de wedstrijd maken wordt lastig maar als fans van het Nederlandse voetbal hopen we natuurlijk op een overwinning voor Feyenoord. AS Roma – Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 2 en Veronica. Uitslag vorige wedstrijd: Feyenoord-AS Roma, 1-0.

  AS Roma – Feyenoord op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Roma-Feyenoord bij Veronica:
  • donderdag 20 april 2023
  • 21:00 uur, AS Roma -Feyenoord (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De UEFA Europa League kijk je live bij ESPN en Veronica. De wedstrijden van de Nederlandse clubs zijn zowel op Veronica als op ESPN te zien. Voor de andere wedstrijden kun je terecht op één van de vier kanalen van ESPN. Er wordt natuurlijk extra aandacht besteed aan Feyenoord in de Europa League. Bovendien volg je op één van de twee zenders het laatste nieuws rondom de Europa League. Ook de wedstrijden van Feyenoord kijk je live op Veronica en ESPN. Daarnaast zie je op beide zenders een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarin praten voetbal-deskundigen over het laatste nieuws, de ontwikkelingen en de wedstrijden. Je kijkt onder andere naar een analyse, voorspelling, interviews, samenvattingen en persconferenties. Zo hoef je dus geen moment te missen van de UEFA Europa League op tv.

  Europa League op tv

  De match tussen AS Roma en Feyenoord is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het belangrijkste Europese voetbaltoernooi voor clubs. Namens Nederland zit alleen Feyenoord nog in het toernooi. De Europa League is aangekomen bij de kwartfinales. De eerste wedstrijden zijn gespeeld en dat betekent dat we nu klaar zitten voor de returns van de Europa League op tv. Daarin wordt beslist welke clubs er doorgaan naar de kwartfinale van de Europa League. Het belooft dan ook een spannende avond te worden. Er zitten nog veel noemenswaardige clubs in de Europa League. Juventus, AS Roma, Feyenoord, Manchester United, Sevilla, Union, Leverkusen en Sporting zijn de clubs die nog in het toernooi zitten. Iedere club wil natuurlijk de Europa League winnen. Het belooft dan ook een spannende avond te worden met de returns in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  AS Roma – Feyenoord bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Roma-Feyenoord op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AS Roma – Feyenoord kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AS Roma – Feyenoord bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AS Roma – Feyenoord kijken

  Wil je gratis naar AS Roma tegen Feyenoord kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Roma-Feyenoord gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream AS Roma – Feyenoord (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Roma – Feyenoord kijken

  De samenvatting van AS Roma – Feyenoord kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AS Roma – Feyenoord op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen AS Roma – Feyenoord? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AS Roma – Feyenoord op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AS Roma vs Feyenoord zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Roma-Feyenoord:
  Wanneer is de AS Roma – Feyenoord livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord wordt gespeeld op donderdag 20 april 2023.

  Hoe laat is AS Roma – Feyenoord op tv?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Roma – Feyenoord live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AS Roma uit Rome, Italië en Feyenoord (Rotterdam), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Roma – Feyenoord via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik AS Roma – Feyenoord kijken?

  Je kijkt AS Roma – Feyenoord op Veronica.

  Kan ik gratis naar AS Roma en Feyenoord op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Roma – Feyenoord kunt kijken.

  Kan ik AS Roma – Feyenoord ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Roma -Feyenoord zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *