Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – Cremonese

AS Roma – Cremonese

  AS Roma – Cremonese op tv kijken? Op woensdag 1 februari 2023 om 21:00 uur spelen AS Roma en Cremonese tegen elkaar in de Coppa Italia. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd AS Roma – Cremonese live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. Voor het oog van 72,698 toeschouwers in het Stadio Olimpico nemen AS Roma (Rome) en Cremonese (Cremona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Coppa Italia.
  • Wie: AS Roma – Cremonese op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van AS Roma.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  AS Roma - Cremonese op tv

  AS Roma – Cremonese op tv

  Wil je AS Roma – Cremonese op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Roma uit Rome en Cremonese uit Cremona wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • AS Roma – Cremonese op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : AS Roma – Cremonese LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Roma-Cremonese op tv

  Alles over de Coppa Italia wedstrijd tussen AS Roma en Cremonese:

  • AS Roma staat op dit moment op plaats 6e in de Serie A.
  • Cremonese staat op dit moment op plaats 20e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • Competitie: Coppa Italia, Italië
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  AS Roma neemt het vandaag in eigen huis op tegen Cremonese. AS Roma staat momenteel op de zesde plek. De ploeg van “Gini” Wijnaldum en Rick Karsdorp wil graag meedoen om het kampioenschap maar heeft dan nog een lange weg te gaan. Ze staan nu al 16 punten achter op koploper Napoli. Daarom kan de Coppa Italia voor Roma zorgen voor de enige prijs van het seizoen. Voor Cremonese dreigt dit seizoen op een nachtmerrie uit te lopen. De club staat laatste in de Serie A. Roma-Cremonese vandaag is dus een wedstrijd waarbij veel op het spel staat.

  AS Roma – Cremonese op Ziggo Sport Tennis

  De Coppa Italia wedstrijd tussen AS Roma en Cremonese is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Coppa Italia wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma AS Roma-Cremonese bij Ziggo Sport Tennis:

  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, AS Roma -Cremonese LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis:

  De uitzendrechten voor het Italiaanse bekertoernooi zijn in handen van Ziggo Sport. Zij besteden uitgebreid aandacht aan de Coppa Italia, zoals het bekertoernooi in Italië heet. Het toernooi is aangekomen bij de kwartfinales en dit betekent dat er steeds meer mooie wedstrijden aan zitten te komen. Een extra reden dus om het Italiaanse bekertoernooi op de voet te volgen. Daarvoor ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres.

  Coppa Italia op tv

  De match tussen AS Roma en Cremonese is een wedstrijd in de Coppa Italia (De voetbalcompetitie in Italië). De Coppa Italia is het Italiaanse bekertoernooi. De eerste editie van de Coppa Italia was al in 1922 en het toernooi bestaat dus al heel lang. Afgelopen seizoen won Internazionale de Italiaanse beker nadat ze in een zinderende finale Juventus versloegen. De winnaar van de Italiaanse beker kwalificeert zich automatisch voor de UEFA Europa League. Het is voor veel clubs dus een interessante mogelijkheid om Europees voetbal te halen. Juventus is de meest succesvolle club in de Coppa Italia. Zij wonnen het toernooi al 14x.

  AS Roma – Cremonese bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Roma-Cremonese op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd AS Roma – Cremonese kijk je op Ziggo Sport Tennis.

  AS Roma – Cremonese bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Cremonese uit de Coppa Italia (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Coppa Italia. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AS Roma – Cremonese kijken

  Wil je gratis naar AS Roma tegen Cremonese kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Roma-Cremonese gratis te bekijken.

  Livestream AS Roma – Cremonese (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Cremonese via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Roma – Cremonese kijken

  De samenvatting van AS Roma – Cremonese kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en Cremonese nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Coppa Italia worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Roma-Cremonese:

  Wanneer is AS Roma – Cremonese op tv?

  De Coppa Italia wedstrijd tussen AS Roma en Cremonese wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023.

  Hoe laat is AS Roma – Cremonese op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AS Roma en Cremonese is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Roma – Cremonese live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AS Roma (Rome) en Cremonese (Cremona) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Roma – Cremonese uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Cremonese wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik AS Roma – Cremonese kijken?

  Je kijkt AS Roma – Cremonese op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar AS Roma en Cremonese op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Roma – Cremonese kunt kijken.

  Kan ik AS Roma – Cremonese ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Roma -Cremonese zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *