Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Roma – Bayer Leverkusen op tv | UEFA Europa League

AS Roma – Bayer Leverkusen op tv | UEFA Europa League

  AS Roma – Bayer Leverkusen op tv kijken? Op donderdag 11 mei 2023 om 21:00 uur spelen AS Roma en Bayer Leverkusen tegen elkaar in de UEFA Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd AS Roma (Italië) – Bayer Leverkusen (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 72,698 toeschouwers. In het Stadio Olimpico nemen AS Roma (Italië, Rome) en Bayer Leverkusen (Duitsland, Leverkusen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AS Roma – Bayer Leverkusen via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Europa League.
  • Wie: AS Roma – Bayer Leverkusen op tv.
  • Wanneer: donderdag 11 mei 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van AS Roma.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AS Roma - Bayer Leverkusen op tv

  AS Roma – Bayer Leverkusen op tv

  Wil je AS Roma – Bayer Leverkusen op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Roma uit Italië en Bayer Leverkusen uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AS Roma – Bayer Leverkusen op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing AS Roma – Bayer Leverkusen
  • 21:00 uur : AS Roma – Bayer Leverkusen LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing AS Roma – Bayer Leverkusen

  Over AS Roma-Bayer Leverkusen Livestream

  Alles over de UEFA Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen:
  • AS Roma staat op dit momentzevende in de Serie A.
  • Bayer Leverkusen staat op dit moment zesde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Roma: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • De thuisclub is AS Roma uit Italië. AS Roma komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Bayer Leverkusen uit Duitsland. AS Roma komt uit Leverkusen in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: UEFA Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  AS Roma-Bayer Leverkusen op tv kijken? AS Roma is de club van onder meer de Nederlanders Rick Karsdorp en Wijnaldum heeft de halve finale van de Europa League bereikt. Dat kan ook haast niet anders met succestrainer José Mourinho. Toch is Roma de laatste weken niet in vorm. In de laatste vier competitiewedstrijden in de Serie A werd niet één keer gewonnen. Bij Bayer Leverkusen is ook niet alles koek en ei. De laatste twee belangrijke Bundesliga-wedstrijden werden niet gewonnen. Daardoor wordt het nog knokken om volgend jaar ook Europees voetbal te spelen. Bij Bayer Leverkusen zien we overigens ook een heleboel Nederlanders. Fosu-Mensah, Frimpong, Sinkgraven en Bakker zitten bij de selectie van Leverkusen. Het is natuurlijk nog maar de vraag of we die allemaal in actie gaan zien.

  AS Roma – Bayer Leverkusen op ESPN

  De UEFA Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Roma-Bayer Leverkusen bij ESPN:
  • donderdag 11 mei 2023
  • 21:00 uur, AS Roma -Bayer Leverkusen (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: De Europa League kijk je op ESPN. Daarnaast worden de Conference League wedstrijden soms ook nog op andere zenders uitgezonden. De wedstrijden krijgen op ESPN veel aandacht. Naast de live-wedstrijden kijk je ook naar een voor- en nabeschouwing op ESPN. Bovendien zijn er hoogtepunten, samenvattingen en interviews te zien. Natuurlijk is er extra aandacht voor de Nederlandse spelers die in het toernooi in actie komen. Bovendien besteedt ESPN ook aandacht aan nieuws en achtergronden rondom de Europa League. De wedstrijd is ook op een Duitse zender te zien. De Duitse zender RTL zendt de Europa League wedstrijd ook live uit.

  UEFA Europa League op tv

  De match tussen AS Roma en Bayer Leverkusen is een wedstrijd in de UEFA Europa League. Na de Champions League is de Europa League het tweede belangrijkste Europese voetbaltoernooi. Het toernooi begon met de poulefase. Na de poulefase volgde de knockout-fase. Nu is de UEFA Europa League aangekomen bij de halve finales. Er zitten helaas geen Nederlandse clubs meer in de Europa League. Dat maakt het toernooi overigens niet minder interessant. Er zitten namelijk nog een hoop goede clubs in. De vier overgebleven clubs zijn AS Roma, Juventus, Sevilla en Bayer Leverkusen. Het belooft dus een prachtige ontknoping in de Europa League te worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN.

  AS Roma – Bayer Leverkusen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Roma-Bayer Leverkusen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AS Roma – Bayer Leverkusen kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AS Roma – Bayer Leverkusen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen uit de UEFA Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AS Roma – Bayer Leverkusen kijken

  Wil je gratis naar AS Roma tegen Bayer Leverkusen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Roma-Bayer Leverkusen gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen in de UEFA Europa League is te zien op ESPN.

  Livestream AS Roma – Bayer Leverkusen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Roma – Bayer Leverkusen kijken

  De samenvatting van AS Roma – Bayer Leverkusen kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Europa League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AS Roma – Bayer Leverkusen op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Europa League wedstrijd tussen AS Roma – Bayer Leverkusen? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AS Roma – Bayer Leverkusen op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AS Roma vs Bayer Leverkusen zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Roma-Bayer Leverkusen:
  Wanneer is de AS Roma – Bayer Leverkusen livestream?

  De UEFA Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen wordt gespeeld op donderdag 11 mei 2023.

  Hoe laat is AS Roma – Bayer Leverkusen op tv?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Roma – Bayer Leverkusen live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AS Roma uit Rome, Italië en Bayer Leverkusen (Leverkusen), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Roma – Bayer Leverkusen via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Roma en Bayer Leverkusen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik AS Roma – Bayer Leverkusen kijken?

  Je kijkt AS Roma – Bayer Leverkusen op ESPN.

  Kan ik gratis naar AS Roma en Bayer Leverkusen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Roma – Bayer Leverkusen kunt kijken.

  Kan ik AS Roma – Bayer Leverkusen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Roma -Bayer Leverkusen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *