Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. | Ligue 1

AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. | Ligue 1

  AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 17:00 uur spelen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Monaco: Stade Louis II. Wil je de wedstrijd AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 18,523 toeschouwers in het Stade Louis II nemen AS Monaco (Monaco) en Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 17:00 uur.
  • Waar: Stade Louis II, het stadion van AS Monaco.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  AS Monaco - Paris Saint-Germain F.C. op tv

  AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Wil je AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Monaco uit Monaco en Paris Saint-Germain F.C. uit Parijs wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Om 16:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op TV
  • 16:45 uur, Voorbeschouwing
  • 17:00 uur : AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Monaco-Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C.:
  • AS Monaco staat op dit moment op plaats 4e in de Ligue 1.
  • Paris Saint-Germain F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Monaco: “Stade Louis II” (18,523 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 17:00 uur.
  AS Monaco – PSG is dé wedstrijd in de Franse Ligue 1 van dit weekend. Het is natuurlijk de grote topper, al is daar op de ranglijst niet veel meer van terug te zien. Het sterrenteam van PSG staat nu al tien punten voor op Monaco. Als Monaco echter weet te winnen van PSG dan wordt het bovenin de Ligue 1 weer wat spannender. De topper tussen Monaco en PSG op tv kijken? Dat is zeker een aanrader!

  AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport

  De Ligue 1 wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Monaco-Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo Sport:
  • 16:45 uur, voorbeschouwing.
  • 17:00 uur, AS Monaco -Paris Saint-Germain F.C. LIVE
  • 19:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Franse competitie, Ligue 1, kijk je live op Ziggo Sport. Met maar liefst zes kanalen kun je op Ziggo Sport veel wedstrijden uit de Franse voetbalcompetitie live op tv kijken. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport extra veel aandacht aan de topploegen als Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Marseille en Monaco. Ook is er extra veel aandacht voor clubs waar Nederlandse spelers actief zijn. Bovendien zie je voor de wedstrijd een voorbeschouwing en na afloop van het duel kijk je naar een uitgebreide samenvatting op Ziggo Sport.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De voetbalcompetitie van Frankrijk is Ligue 1. Het is de hoogste competitie van Frankrijk. Met veel mooie clubs en aantrekkelijk voetbal is de Franse voetbalcompetitie een leuke competitie om op tv te volgen. Natuurlijk is het altijd de moeite waard om naar wereldclub PSG te kijken, maar ook andere teams zijn zeker de moeite waard.

  AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Monaco-Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. kijk je op Ziggo Sport.

  AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  Wil je gratis naar AS Monaco tegen Paris Saint-Germain F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Monaco-Paris Saint-Germain F.C. gratis te bekijken.

  Livestream AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  De samenvatting van AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Monaco-Paris Saint-Germain F.C.:
  Wanneer is AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. is om 17:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AS Monaco (Monaco) en Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. kijken?

  Je kijkt AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar AS Monaco en Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. kunt kijken.

  Kan ik AS Monaco – Paris Saint-Germain F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Monaco -Paris Saint-Germain F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *