Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Monaco – OGC Nice op tv | Ligue 1

AS Monaco – OGC Nice op tv | Ligue 1

  AS Monaco – OGC Nice op tv kijken? Op zondag 26 februari 2023 om 17:05 uur spelen AS Monaco en OGC Nice tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Monaco: Stade Louis II. Wil je de wedstrijd AS Monaco – OGC Nice live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 18,523 toeschouwers in het Stade Louis II nemen AS Monaco (Monaco) en OGC Nice (Nice) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:05 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: AS Monaco – OGC Nice op tv.
  • Wanneer: zondag 26 februari 2023.
  • Tijd: 17:05 uur.
  • Waar: Stade Louis II, het stadion van AS Monaco.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  AS Monaco - OGC Nice op tv

  AS Monaco – OGC Nice op tv

  Wil je AS Monaco – OGC Nice op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Monaco uit Monaco en OGC Nice uit Nice wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 17:05 uur. Om 16:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:04 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AS Monaco – OGC Nice op TV
  • 16:55 uur, Voorbeschouwing
  • 17:05 uur : AS Monaco – OGC Nice LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Monaco-OGC Nice op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice:
  • AS Monaco staat op dit moment op plaats 3e in de Ligue 1.
  • OGC Nice staat op dit moment op plaats 8e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Monaco: “Stade Louis II” (18,523 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 17:05 uur.

  AS Monaco – OGC Nice op Ziggo Sport Voetbal

  De Ligue 1 wedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 17:05 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Monaco-OGC Nice bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 16:55 uur, voorbeschouwing.
  • 17:05 uur, AS Monaco -OGC Nice LIVE
  • 19:04 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Franse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. In totaal zijn er zes kanalen bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo kijken bovendien gratis naar Ziggo Sport Select. Ook daar is regelmatig een mooie wedstrijd te zien. Om naar de wedstrijden te kijken op de verschillende zenders van Ziggo Sport heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen AS Monaco en OGC Nice is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Ligue 1 is de hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk. De competitive is zeker de moeite waard om naar te kijken. De competitie heet nu de Uber Eats Ligue 1, vanwege sponsorredenen. Een opvallend feitje uit de Ligue 1 is dat er drie clubs zijn die 10x kampioen zijn geworden: Saint-Etienne, PSG en Olympique Marseille.

  AS Monaco – OGC Nice bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Monaco-OGC Nice op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AS Monaco – OGC Nice kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  AS Monaco – OGC Nice bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AS Monaco – OGC Nice kijken

  Wil je gratis naar AS Monaco tegen OGC Nice kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Monaco-OGC Nice gratis te bekijken.

  Livestream AS Monaco – OGC Nice (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Monaco – OGC Nice kijken

  De samenvatting van AS Monaco – OGC Nice kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Monaco-OGC Nice:
  Wanneer is AS Monaco – OGC Nice op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice wordt gespeeld op zondag 26 februari 2023.

  Hoe laat is AS Monaco – OGC Nice op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice is om 17:05 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Monaco – OGC Nice live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AS Monaco (Monaco) en OGC Nice (Nice) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Monaco – OGC Nice uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Monaco en OGC Nice wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik AS Monaco – OGC Nice kijken?

  Je kijkt AS Monaco – OGC Nice op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar AS Monaco en OGC Nice op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Monaco – OGC Nice kunt kijken.

  Kan ik AS Monaco – OGC Nice ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Monaco -OGC Nice zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *