Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv | Europa League

AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv | Europa League

  AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv kijken? Op donderdag 24 februari 2023 om 18:45 uur spelen AS Monaco en Bayer Leverkusen tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Monaco: Stade Louis II. Wil je de wedstrijd AS Monaco (Monaco) – Bayer Leverkusen (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 18,523 toeschouwers. In het Stade Louis II nemen AS Monaco (Monaco, Monaco) en Bayer Leverkusen (Duitsland, Leverkusen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook AS Monaco – Bayer Leverkusen via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv.
  • Wanneer: donderdag 24 februari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Stade Louis II, het stadion van AS Monaco.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  AS Monaco - Bayer Leverkusen op tv

  AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv

  Wil je AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Monaco uit Monaco en Bayer Leverkusen uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • AS Monaco – Bayer Leverkusen op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing AS Monaco – Bayer Leverkusen
  • 18:45 uur : AS Monaco – Bayer Leverkusen LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing AS Monaco – Bayer Leverkusen

  Over AS Monaco-Bayer Leverkusen Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen:
  • AS Monaco staat op dit moment3e in de Ligue 1.
  • Bayer Leverkusen staat op dit moment 10e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Monaco: “Stade Louis II” (18,523 toeschouwers).
  • De thuisclub is AS Monaco uit Monaco. AS Monaco komt uit Monaco in Monaco en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • De uitclub is Bayer Leverkusen uit Duitsland. AS Monaco komt uit Leverkusen in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  AS Monaco neemt het in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. Het is de tweede wedstrijd van het tweeluik tussen beide clubs. AS Monaco was in de vorige wedstrijd met 3-2 te sterk op bezoek bij Bayer Leverkusen. Het ging het gelijk op, maar in de blessuretijd wist Monaco de wedstrijd toch naar zich toe te trekken. Daardoor hebben ze nu een goede uitgangspositie voor de return in de Europa League. Toch was het een spannende wedstrijd. Lange tijd keek Monaco bovendien tegen een achterstand aan. Pas in de 74e minuut wist Monaco op gelijke hoogte te komen. Uiteindelijk maakte Disasi in de 92e minuut de winnende treffer voor Monaco. Al met al is Monaco-Bayer 04 Leverkusen op tv een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams. Ook zijn er verschillende livestreams van Monaco – Leverkusen beschikbaar.

  AS Monaco – Bayer Leverkusen op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Monaco-Bayer Leverkusen bij ESPN 3:
  • donderdag 24 februari 2023
  • 18:45 uur, AS Monaco -Bayer Leverkusen (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN heeft in Nederland de tv-rechten op de Europa League. Naast Veronica kun je ook op ESPN wedstrijden in de UEFA Europa League kijken. De meeste wedstrijden van de Nederlandse clubs worden uitgezonden op Veronica, maar dit betekent ook dat andere topwedstrijden veelal op ESPN worden uitgezonden. Omdat Veronica aandacht besteedt aan Ajax, PSV en Feyenoord, kijk je onder andere Manchester United, Juventus, FC Barcelona en andere grote clubs op ESPN. Bovendien is ESPN 1 tegenwoordig gratis te kijken voor iedereen. Dit betekent voor jou dat je bij alle providers de Europa League gratis op ESPN 1 kunt kijken.

  Europa League op tv

  De match tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het mooiste Europese voetbaltoernooi. Bovendien spelen er vaak veel Nederlandse clubs in de Europa League. Nu zitten Feyenoord, Ajax en PSV nog in het toernooi. Het toernooi is aangekomen bij een play-off ronde. Dit is de ronde voordat de achtste finales van de Europa League beginnen. Feyenoord is al geplaatst voor de achtste finales, dus zij komen niet in actie in deze ronde. Voor Ajax en PSV is het erop of eronder in de play-off ronde van de Europa League. Andere grote clubs die nog in de Europa League zitten zijn Juventus, Barcelona, AS Roma en Manchester United. Het belooft een mooie speelronde in de Europa League te worden. De Europa League wedstrijden zijn live bij Veronica en ESPN te volgen op tv. Daarnaast zijn er livestreams beschikbaar.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 3.

  AS Monaco – Bayer Leverkusen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Monaco-Bayer Leverkusen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd AS Monaco – Bayer Leverkusen kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  AS Monaco – Bayer Leverkusen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS AS Monaco – Bayer Leverkusen kijken

  Wil je gratis naar AS Monaco tegen Bayer Leverkusen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Monaco-Bayer Leverkusen gratis te bekijken. De wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream AS Monaco – Bayer Leverkusen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Monaco – Bayer Leverkusen kijken

  De samenvatting van AS Monaco – Bayer Leverkusen kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen AS Monaco – Bayer Leverkusen? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast AS Monaco vs Bayer Leverkusen zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Monaco-Bayer Leverkusen:
  Wanneer is de AS Monaco – Bayer Leverkusen livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen wordt gespeeld op donderdag 24 februari 2023.

  Hoe laat is AS Monaco – Bayer Leverkusen op tv?

  De wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Monaco – Bayer Leverkusen live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen AS Monaco uit Monaco, Monaco en Bayer Leverkusen (Leverkusen), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Monaco – Bayer Leverkusen via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Monaco en Bayer Leverkusen wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik AS Monaco – Bayer Leverkusen kijken?

  Je kijkt AS Monaco – Bayer Leverkusen op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar AS Monaco en Bayer Leverkusen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Monaco – Bayer Leverkusen kunt kijken.

  Kan ik AS Monaco – Bayer Leverkusen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Monaco -Bayer Leverkusen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *