Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » AS Eupen – K.R.C. Genk

AS Eupen – K.R.C. Genk

  AS Eupen – K.R.C. Genk op tv kijken? Op woensdag 1 februari 2023 om 18:45 uur spelen AS Eupen en K.R.C. Genk tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Eupen: Kehrwegstadion. Wil je de wedstrijd AS Eupen – K.R.C. Genk live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 8,363 toeschouwers in het Kehrwegstadion nemen AS Eupen (Eupen) en K.R.C. Genk (Genk) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: AS Eupen – K.R.C. Genk op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 februari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Kehrwegstadion, het stadion van AS Eupen.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  AS Eupen - K.R.C. Genk op tv

  AS Eupen – K.R.C. Genk op tv

  Wil je AS Eupen – K.R.C. Genk op tv kijken? De wedstrijd tussen AS Eupen uit Eupen en K.R.C. Genk uit Genk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • AS Eupen – K.R.C. Genk op TV
  • 18:30 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : AS Eupen – K.R.C. Genk LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over AS Eupen-K.R.C. Genk op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk:
  • AS Eupen staat op dit moment op plaats 15e in de Jupiler Pro League.
  • K.R.C. Genk staat op dit moment op plaats 1e in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van AS Eupen: “Kehrwegstadion” (8,363 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Er was voorafgaand aan Eupen-Genk al een hoop te doen over de aanvangstijd van de wedstrijd. De verwachting is nu namelijk dat de uit-fans van Genk niet op tijd in het stadion van Eupen kunnen zijn. De begintijd van Eupen – Genk was daarom niet ideaal volgens de fans van Genk. Dat gezegd hebbende is de wedstrijd natuurlijk wel heel interessant. Genk is momenteel de koploper in België en neemt het op tegen de nummer 15, Eupen. Genk staat er heel goed voor, ze hebben namelijk ook nog een wedstrijd minder gespeeld.

  AS Eupen – K.R.C. Genk op Ziggo Sport

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma AS Eupen-K.R.C. Genk bij Ziggo Sport:
  • 18:30 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, AS Eupen -K.R.C. Genk LIVE
  • 20:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Belgische competitie kijk je live op tv bij Ziggo Sport. Ziggo Sport bestaat uit zes verschillende kanalen waardoor er dus veel voetbal (en andere sporten) uitgezonden worden. Daardoor is er ook aandacht voor de Belgische voetbalcompetitie. Bovendien kijk je bij Ziggo Sport naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Ook is er ruimte voor uitgebreide analyses, interviews en samenvattingen. Tenslotte krijg je het laatste nieuws uit de Belgische voetbalcompetitie.

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen AS Eupen en K.R.C. Genk is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België).

  AS Eupen – K.R.C. Genk bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je AS Eupen-K.R.C. Genk op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd AS Eupen – K.R.C. Genk kijk je op Ziggo Sport.

  AS Eupen – K.R.C. Genk bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS AS Eupen – K.R.C. Genk kijken

  Wil je gratis naar AS Eupen tegen K.R.C. Genk kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om AS Eupen-K.R.C. Genk gratis te bekijken.

  Livestream AS Eupen – K.R.C. Genk (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting AS Eupen – K.R.C. Genk kijken

  De samenvatting van AS Eupen – K.R.C. Genk kijken? Wil je de wedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd AS Eupen-K.R.C. Genk:
  Wanneer is AS Eupen – K.R.C. Genk op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023.

  Hoe laat is AS Eupen – K.R.C. Genk op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt AS Eupen – K.R.C. Genk live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen AS Eupen (Eupen) en K.R.C. Genk (Genk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt AS Eupen – K.R.C. Genk uitgezonden?

  De wedstrijd tussen AS Eupen en K.R.C. Genk wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik AS Eupen – K.R.C. Genk kijken?

  Je kijkt AS Eupen – K.R.C. Genk op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar AS Eupen en K.R.C. Genk op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar AS Eupen – K.R.C. Genk kunt kijken.

  Kan ik AS Eupen – K.R.C. Genk ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast AS Eupen -K.R.C. Genk zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *