Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal – Tottenham Hotspur op tv | zaterdag 1 oktober 2022

Arsenal – Tottenham Hotspur op tv | zaterdag 1 oktober 2022

  Arsenal – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op zaterdag 1 oktober 2022 om 13:30 uur spelen Arsenal en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal – Tottenham Hotspur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 60,260 toeschouwers in het Emirates Stadium nemen Arsenal (Londen) en Tottenham Hotspur (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Arsenal – Tottenham Hotspur op tv.
  • Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Emirates Stadium, het stadion van Arsenal.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Arsenal - Tottenham Hotspur op tv

  Arsenal – Tottenham Hotspur op tv

  Wil je Arsenal – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal uit Londen en Tottenham Hotspur uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Arsenal – Tottenham Hotspur op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Arsenal – Tottenham Hotspur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Arsenal-Tottenham Hotspur op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur:
  • Arsenal staat op dit moment op plaats 1 in de Premier League.
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 3 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: “Emirates Stadium” (60,260 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Arsenal vs Tottenham is een echte Londense derby. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een Engelse topwedstrijd. De match gaat tussen de nummer één en drie van de Premier League. Daarom belooft deze Premier League wedstrijd een echte topwedstrijd te worden. De wedstrijd staat bekend als de Noord Londense Derby. De fans van beide clubs zien de andere club als de belangrijkste rivaal. Dit maakt de wedstrijd extra beladen. Een ander leuk feitje is dat de stadions van beide clubs slechts 6,4 km bij elkaar vandaan liggen. Deze Londense derby is dus zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Arsenal – Tottenham Hotspur op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Arsenal-Tottenham Hotspur bij VIAPLAY:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Arsenal -Tottenham Hotspur LIVE
  • 15:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Arsenal en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Arsenal – Tottenham Hotspur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Arsenal – Tottenham Hotspur kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Arsenal – Tottenham Hotspur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Arsenal – Tottenham Hotspur kijken

  Wil je gratis naar Arsenal tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal-Tottenham Hotspur gratis te bekijken.

  Livestream Arsenal – Tottenham Hotspur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Arsenal – Tottenham Hotspur kijken

  De samenvatting van Arsenal – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal-Tottenham Hotspur:
  Wanneer is Arsenal – Tottenham Hotspur op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zaterdag 1 oktober 2022.

  Hoe laat is Arsenal – Tottenham Hotspur op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Arsenal – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Arsenal (Londen) en Tottenham Hotspur (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Arsenal – Tottenham Hotspur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Arsenal en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Arsenal – Tottenham Hotspur kijken?

  Je kijkt Arsenal – Tottenham Hotspur op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Arsenal en Tottenham Hotspur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal – Tottenham Hotspur kunt kijken.

  Kan ik Arsenal – Tottenham Hotspur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Arsenal -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *