Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal – Sevilla FC op tv | UEFA Champions League

Arsenal – Sevilla FC op tv | UEFA Champions League

  Arsenal – Sevilla FC op tv kijken? Op woensdag 8 november 2023 om 21:00 uur spelen Arsenal en Sevilla FC tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal (Engeland) – Sevilla FC (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Golf. De wedstrijd wordt gespeeld voor 60,704 toeschouwers. In het Emirates Stadium nemen Arsenal (Engeland, Londen) en Sevilla FC (Spanje, Sevilla) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Arsenal – Sevilla FC via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: Arsenal – Sevilla FC op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Emirates Stadium, het stadion van Arsenal.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Golf.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Arsenal - Sevilla FC op tv

  Arsenal – Sevilla FC op tv

  Wil je Arsenal – Sevilla FC op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal uit Engeland en Sevilla FC uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Golf een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Arsenal – Sevilla FC op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing Arsenal – Sevilla FC
  • 21:00 uur : Arsenal – Sevilla FC LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing Arsenal – Sevilla FC

  Over Arsenal-Sevilla FC Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC:
  • Arsenal staat op dit moment4e in de Premier League.
  • Sevilla FC staat op dit moment 15e in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: “Emirates Stadium” (60,704 toeschouwers).
  • De thuisclub is Arsenal uit Engeland. Arsenal komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Sevilla FC uit Spanje. Arsenal komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Arsenal – Sevilla is een prachtige Champions League wedstrijd. Sevilla is de regerend Europa League kampioen. Arsenal verloor afgelopen weekend van Newcastle. Sevilla verloor daarentegen dure punten tegen Celta de Vigo, dat ook nog eens met 10 man speelde. In de Champions League zitten de twee clubs in de poule van PSV. Het is dan ook een wedstrijd die door veel Nederlandse voetbalfans bekeken gaat worden. Ook voor PSV is de wedstrijd namelijk van groot belang.

  Arsenal – Sevilla FC op Ziggo Sport Golf

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Golf naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Arsenal-Sevilla FC bij Ziggo Sport Golf:
  • woensdag 8 november 2023
  • 21:00 uur, Arsenal -Sevilla FC (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Golf. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Golf.
  Kijk Arsenal – Sevilla FC in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Golf: De uitzendrechten voor de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. Dit betekent dat de Champions League wedstrijden live uitgezonden worden op één van de zes zenders van Ziggo Sport. Je hebt een abonnement nodig op Ziggo Sport totaal om alle Champions League wedstrijden live te kijken. Voor abonnees van Ziggo is Ziggo Sport Select gratis te zien.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen Arsenal en Sevilla FC is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Golf.

  Arsenal – Sevilla FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal-Sevilla FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Arsenal – Sevilla FC kijk je op Ziggo Sport Golf.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Arsenal – Sevilla FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Arsenal – Sevilla FC kijken

  Wil je gratis naar Arsenal tegen Sevilla FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal-Sevilla FC gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Golf.

  Livestream Arsenal – Sevilla FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Arsenal – Sevilla FC kijken

  De samenvatting van Arsenal – Sevilla FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Arsenal – Sevilla FC op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen Arsenal – Sevilla FC? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Arsenal – Sevilla FC op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Arsenal vs Sevilla FC zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal-Sevilla FC:
  Wanneer is de Arsenal – Sevilla FC livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC wordt gespeeld op woensdag 8 november 2023.

  Hoe laat is Arsenal – Sevilla FC op tv?

  De wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Arsenal – Sevilla FC live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Arsenal uit Londen, Engeland en Sevilla FC (Sevilla), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Arsenal – Sevilla FC via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla FC wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf.

  Op welke zender kan ik Arsenal – Sevilla FC kijken?

  Je kijkt Arsenal – Sevilla FC op Ziggo Sport Golf.

  Kan ik gratis naar Arsenal en Sevilla FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Golf in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal – Sevilla FC kunt kijken.

  Kan ik Arsenal – Sevilla FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Arsenal -Sevilla FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *