Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal – PSV Eindhoven op tv | Europa League

Arsenal – PSV Eindhoven op tv | Europa League

  Arsenal – PSV Eindhoven op tv kijken? Op donderdag 15 september 2022 om 21:00 uur spelen Arsenal en PSV Eindhoven tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal (Engeland) – PSV Eindhoven (Nederland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 60,260 toeschouwers. In het Emirates Stadium nemen Arsenal (Engeland, Londen) en PSV Eindhoven (Nederland, Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  UPDATE: De wedstrijd tussen Arsenal en PSV is afgelast. Vanwege de grote politie-inzet rondom de uitvaart van Queen Elizabeth kan de wedstrijd niet doorgaan. Zowel de wedstrijd als de uitvaart van de koningin zijn in Londen.

  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Arsenal – PSV Eindhoven op tv.
  • Wanneer: donderdag 15 september 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Emirates Stadium, het stadion van Arsenal.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  Arsenal - PSV Eindhoven op tv

  Arsenal – PSV Eindhoven op tv

  Wil je Arsenal – PSV Eindhoven op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal uit Engeland en PSV Eindhoven uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • Arsenal – PSV Eindhoven op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Arsenal – PSV Eindhoven
  • 21:00 uur : Arsenal – PSV Eindhoven LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Arsenal – PSV Eindhoven

  Over Arsenal-PSV Eindhoven op tv

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven:

  • Arsenal staat op dit momenteerste in de Premier League.
  • PSV Eindhoven staat op dit moment derde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: “Emirates Stadium” (60,260 toeschouwers).
  • De thuisclub is Arsenal uit Engeland. Arsenal komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is PSV Eindhoven uit Nederland. Arsenal komt uit Eindhoven in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  PSV tegen Arsenal is voor PSV natuurlijk een lastige uitwedstrijd. De Eindhovenaren moeten op bezoek in Londen bij een uitstekend spelend Arsenal. De ploeg staat namelijk niet voor niets eerste in de beste voetbalcompetitie ter wereld, de Premier League. Bovendien heeft Arsenal dit weekend niet gespeeld wegens het overlijden van Queen Elizabeth. Daardoor heeft Arsenal zich volledig kunnen focussen op de wedstrijd tegen PSV. PSV won afgelopen weekend moeizaam in eigen huis van RKC door een penalty in de 96e minuut. Kan PSV zich herpakken tegen Arsenal of wordt het een grote overwinning voor de Londenaren?

  Arsenal – PSV Eindhoven op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Arsenal-PSV Eindhoven bij Veronica:

  • donderdag 15 september 2022
  • 21:00 uur, Arsenal -PSV Eindhoven (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.

  Voetbal bij Veronica:

  Veronica is dé zender om de Nederlandse clubs in de UEFA Europa League live op tv te kijken. Feyenoord en PSV zijn de Nederlandse clubs die actief zijn in de UEFA Conference League in het seizoen 22/23. Bij Veronica kijk je de wedstrijden van deze clubs live op tv. De wedstrijden zijn ook te zien op ESPN.

  Europa League op tv

  De match tussen Arsenal en PSV Eindhoven is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de hoogste Europese voetbalcompetitie voor clubs. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV mee aan dit toernooi. Natuurlijk hopen we dat de Nederlandse clubs ver in het toernooi komen, maar het zal geen makkelijke opgave worden. In de Europa League spelen namelijk veel clubs die ook prima in de Champions League mee zouden kunnen doen. Toch is het voor de Nederlandse clubs in de Europa League zeker mogelijk om de groepsfase te doorstaan. Daarom zijn de Europese wedstrijden van Feyenoord en PSV in de Europa League zeker de moeite waard om live op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Europa League wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  Arsenal – PSV Eindhoven bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal-PSV Eindhoven op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd Arsenal – PSV Eindhoven kijk je op Veronica.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Arsenal – PSV Eindhoven bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Arsenal – PSV Eindhoven kijken

  Wil je gratis naar Arsenal tegen PSV Eindhoven kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal-PSV Eindhoven gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream Arsenal – PSV Eindhoven (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Arsenal – PSV Eindhoven kijken

  De samenvatting van Arsenal – PSV Eindhoven kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Arsenal – PSV Eindhoven op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Arsenal – PSV Eindhoven? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Arsenal – PSV Eindhoven op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Arsenal vs PSV Eindhoven zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal-PSV Eindhoven:

  Wanneer is Arsenal – PSV Eindhoven op tv?

  De Europa League wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven wordt gespeeld op donderdag 15 september 2022.

  Hoe laat is Arsenal – PSV Eindhoven op tv?

  De wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Arsenal – PSV Eindhoven live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Arsenal uit Londen, Engeland en PSV Eindhoven (Eindhoven), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Arsenal – PSV Eindhoven uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Arsenal en PSV Eindhoven wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Arsenal – PSV Eindhoven kijken?

  Je kijkt Arsenal – PSV Eindhoven op Veronica.

  Kan ik gratis naar Arsenal en PSV Eindhoven op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal – PSV Eindhoven kunt kijken.

  Kan ik Arsenal – PSV Eindhoven ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Arsenal -PSV Eindhoven zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *