Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal – Manchester City op tv | Premier League

Arsenal – Manchester City op tv | Premier League

Arsenal – Manchester City op tv kijken? Op zondag 8 oktober 2023 om 17:30 uur spelen Arsenal en Manchester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal – Manchester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,704 toeschouwers in het Emirates Stadium nemen Arsenal (Londen) en Manchester City (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Arsenal – Manchester City op tv.
 • Wanneer: zondag 8 oktober 2023.
 • Tijd: 17:30 uur.
 • Waar: Emirates Stadium, het stadion van Arsenal.
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
Arsenal - Manchester City op tv

Arsenal – Manchester City op tv

Wil je Arsenal – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal uit Londen en Manchester City uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Arsenal – Manchester City op TV
 • 17:00 uur, Voorbeschouwing
 • 17:30 uur : Arsenal – Manchester City LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Arsenal-Manchester City op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City:
 • Arsenal staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
 • Manchester City staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: “Emirates Stadium” (60,704 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 17:30 uur.
Arsenal – Manchester City is één van die wedstrijden waarom wij zo van voetbal houden. Twee prachtige clubs die het tegen elkaar opnemen in het schitterende Emirates Stadium van Arsenal. Het belooft een voetbalwedstrijd te worden van een heel hoog niveau. Bij Manchester City zijn natuurlijk alle ogen gericht op Haaland. Het lijkt namelijk niet de vraag óf hij gaat scoren, maar hoeveel hij er gaat scoren. Daarnaast is er bij Manchester City ook een Nederlander actief. Nathan Aké speelt voor Manchester City. Bij Arsenal houden we Jurriën Timber natuurlijk goed in de gaten. De Oranje International speelt tegenwoordig bij de club uit Londen. Arsenal FC – Manchester City op tv is één van die wedstrijden die je echt live moet zien.

Arsenal – Manchester City op Viaplay

De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Arsenal-Manchester City bij Viaplay:
 • 17:00 uur, voorbeschouwing.
 • 17:30 uur, Arsenal -Manchester City LIVE
 • 19:30 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: De uitzendrechten van de Engelse Premier League zijn in handen van Viaplay. Dit betekent dat je de Engelse voetbalcompetitie live op Viaplay kunt kijken. Zo ook de topper tussen Arsenal en Manchester City. Viaplay werkt niet iets anders dan een gewone zender. Het is net als bijvoorbeeld Netflix of Disney+ een streamingsdienst. Dit betekent dat je bij Viaplay kunt inloggen en vervolgens de wedstrijd van jouw keuze kunt kijken. Je kent Viaplay wellicht al van de Formule 1. Op dezelfde manier kijk je Viaplay. Je kunt Viaplay bij alle grotere providers afsluiten. Ook is een abonnement bij Viaplay zelf mogelijk.

Premier League op tv

De match tussen Arsenal en Manchester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De hoogste Engelse voetbalcompetitie is de Premier League. De Premier League wordt ook wel gezien als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de hoeveelheid topclubs in de Premier League. Er zijn vaak topwedstrijden doordat er zoveel goede clubs in de Premier League spelen. Er kijken wereldwijd dan ook miljoen naar de Premier League op tv. Als je mooi voetbal wilt zien, dan is de Premier League dé competitie om te volgen. Naast de Premier League wedstrijden op tv, zijn er ook verschillende Premier League livestreams beschikbaar die je online kunt kijken.

Arsenal – Manchester City bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Arsenal – Manchester City kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Arsenal – Manchester City bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Manchester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Arsenal – Manchester City kijken

Wil je gratis naar Arsenal tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal-Manchester City gratis te bekijken.

Livestream Arsenal – Manchester City (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Arsenal – Manchester City kijken

De samenvatting van Arsenal – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal-Manchester City:
Wanneer is Arsenal – Manchester City op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City wordt gespeeld op zondag 8 oktober 2023.

Hoe laat is Arsenal – Manchester City op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Arsenal – Manchester City live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Arsenal (Londen) en Manchester City (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Arsenal – Manchester City uitgezonden?

De wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik Arsenal – Manchester City kijken?

Je kijkt Arsenal – Manchester City op Viaplay.

Kan ik gratis naar Arsenal en Manchester City op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal – Manchester City kunt kijken.

Kan ik Arsenal – Manchester City ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Arsenal -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *