Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal – Liverpool op tv | Premier League

Arsenal – Liverpool op tv | Premier League

 • door
Arsenal – Liverpool op tv kijken? Op zondag 4 februari 2024 om 17:30 uur spelen Arsenal en Liverpool tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: het Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal – Liverpool live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,704 toeschouwers in het het Emirates Stadium nemen Arsenal (Londen) en Liverpool (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Arsenal – Liverpool op tv.
 • Wanneer: zondag 4 februari 2024.
 • Tijd: 17:30 uur.
 • Waar: het Emirates Stadium, het stadion van Arsenal.
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
Arsenal - Liverpool op tv

Arsenal – Liverpool op tv

Wil je Arsenal – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal uit Londen en Liverpool uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Arsenal – Liverpool op TV
 • 17:10 uur, Voorbeschouwing
 • 17:30 uur : Arsenal – Liverpool LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Arsenal-Liverpool op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool:
 • Arsenal staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
 • Liverpool staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: “het Emirates Stadium” (60,704 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 17:30 uur.
Arsenal – Liverpool gaat tussen de nummers 3 (Arsenal) en 1 (Liverpool) van de Premier League. Het belooft dan ook een zeer beladen wedstrijd te worden tussen twee clubs van wereldklasse. Arsenal won zijn laatste twee wedstrijden terwijl Liverpool al vier duels op rij wist te winnen. Het verschil in punten tussen beide clubs is 5. Dat betekent dat Arsenal het gat kan verkleinen terwijl Liverpool juist een ruime voorsprong kan nemen.

Arsenal – Liverpool op Viaplay

De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Arsenal-Liverpool bij Viaplay:
 • 17:10 uur, voorbeschouwing.
 • 17:30 uur, Arsenal -Liverpool LIVE
 • 19:35 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: Op Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Engelse Premier League live op tv. Viaplay is een streamingsdienst. Het werkt hetzelfde als bijvoorbeeld Netflix of Videoland. In de app van Viaplay kies je eenvoudig de wedstrijd van jouw keuze. Vandaag is dat natuurlijk de topwedstrijd tussen Arsenal en Liverpool. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze topwedstrijd in de Premier League op Viaplay.

Premier League op tv

De match tussen Arsenal en Liverpool is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League is één van de mooiste voetbalcompetities ter wereld. De competitie staat bekend om zijn hoge niveau. Bovendien zitten de wedstrijden vol met spanning en sensatie.

Arsenal – Liverpool bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Arsenal – Liverpool kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Arsenal – Liverpool bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Liverpool uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Arsenal – Liverpool kijken

Wil je gratis naar Arsenal tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal-Liverpool gratis te bekijken.

Livestream Arsenal – Liverpool (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Arsenal – Liverpool kijken

De samenvatting van Arsenal – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal-Liverpool:
Wanneer is Arsenal – Liverpool op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool wordt gespeeld op zondag 4 februari 2024.

Hoe laat is Arsenal – Liverpool op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Arsenal – Liverpool live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Arsenal (Londen) en Liverpool (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Arsenal – Liverpool uitgezonden?

De wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik Arsenal – Liverpool kijken?

Je kijkt Arsenal – Liverpool op Viaplay.

Kan ik gratis naar Arsenal en Liverpool op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal – Liverpool kunt kijken.

Kan ik Arsenal – Liverpool ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Arsenal -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *