Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal F.C. – Brentford FC | Premier League

Arsenal F.C. – Brentford FC | Premier League

  Arsenal F.C. – Brentford FC op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 16:00 uur spelen Arsenal F.C. en Brentford FC tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal F.C.: Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal F.C. – Brentford FC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,600 toeschouwers in het Emirates Stadium nemen Arsenal F.C. (Londen) en Brentford FC (Brentford) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Arsenal F.C. – Brentford FC op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Emirates Stadium, het stadion van Arsenal F.C..
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Arsenal F.C. - Brentford FC op tv

  Arsenal F.C. – Brentford FC op tv

  Wil je Arsenal F.C. – Brentford FC op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal F.C. uit Londen en Brentford FC uit Brentford wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Arsenal F.C. – Brentford FC op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Arsenal F.C. – Brentford FC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Arsenal F.C.-Brentford FC op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC:
  • Arsenal F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • Brentford FC staat op dit moment op plaats 7e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal F.C.: “Emirates Stadium” (60,600 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Arsenal neemt het dit weekend op tegen Brentford. De Londenaren staan bovenaan en staan bovendien vijf punten voor op de nummer twee Manchester City. Toch zal Arsenal de goede lijn door moeten zetten om het kampioenschap binnen te slepen. Er is namelijk nog een lange weg te gaan. Een overwinning tegen Brentford kan Arsenal daar bij helpen, al moeten we Brentford niet onderschatten. De club staat namelijk ook op een knappe zevende plek. Daarmee laat het clubs als Chelsea en Liverpool voorlopig achter zich. Arsenal-Brentford wordt een mooie wedstrijd op tv.

  Arsenal F.C. – Brentford FC op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Arsenal F.C.-Brentford FC bij Viaplay:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Arsenal F.C. -Brentford FC LIVE
  • 18:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten op de Premier League. Dit betekent dat je nu alle Premier League wedstrijden live op Viaplay kunt kijken. Je kunt een abonnement nemen op Viaplay bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Dan kun je op telefoon, tablet, laptop of pc een livestream van de Premier League bij Viaplay kijken. Viaplay heeft veel kanalen dus ook als er wedstrijden tegelijkertijd zijn kun je altijd jouw favoriete wedstrijd kijken. Zo hoef je dus nooit meer een wedstrijd te missen in de Premier League.

  Premier League op tv

  De match tussen Arsenal F.C. en Brentford FC is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De mooiste voetbalcompetitie ter wereld is natuurlijk de Engelse Premier League. Er zijn geen kleine clubs in Engeland en dat maakt het extra leuk om naar te kijken. Iedere week is er daardoor wel een topper in Engeland op tv te zien. Liverpool, Arsenal, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Chelsea en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Premier League is dus zeker de moeite waard om in zijn geheel op tv te kijken. De competitie is ieder jaar weer onwijs spannend omdat er zoveel clubs zijn die kampioen kunnen worden. In de Premier League wordt iedere wedstrijd op het scherpst van de snede gespeeld. Iedere wedstrijd is zwaarbevochten en dat maakt de competitie dus de moeite waard om op tv te kijken.

  Arsenal F.C. – Brentford FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal F.C.-Brentford FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Arsenal F.C. – Brentford FC kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Arsenal F.C. – Brentford FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Arsenal F.C. – Brentford FC kijken

  Wil je gratis naar Arsenal F.C. tegen Brentford FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal F.C.-Brentford FC gratis te bekijken.

  Livestream Arsenal F.C. – Brentford FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Arsenal F.C. – Brentford FC kijken

  De samenvatting van Arsenal F.C. – Brentford FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal F.C.-Brentford FC:
  Wanneer is Arsenal F.C. – Brentford FC op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is Arsenal F.C. – Brentford FC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Arsenal F.C. – Brentford FC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Arsenal F.C. (Londen) en Brentford FC (Brentford) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Arsenal F.C. – Brentford FC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Arsenal F.C. en Brentford FC wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Arsenal F.C. – Brentford FC kijken?

  Je kijkt Arsenal F.C. – Brentford FC op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Arsenal F.C. en Brentford FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal F.C. – Brentford FC kunt kijken.

  Kan ik Arsenal F.C. – Brentford FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Arsenal F.C. -Brentford FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *