Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal – Bournemouth op tv | Premier League

Arsenal – Bournemouth op tv | Premier League

  Arsenal – Bournemouth op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 16:00 uur spelen Arsenal en Bournemouth tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal – Bournemouth live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,704 toeschouwers in het Emirates Stadium nemen Arsenal (Lonen) en Bournemouth (Bournemouth) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Arsenal – Bournemouth op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Emirates Stadium, het stadion van Arsenal.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Arsenal - Bournemouth op tv

  Arsenal – Bournemouth op tv

  Wil je Arsenal – Bournemouth op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal uit Lonen en Bournemouth uit Bournemouth wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:43 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Arsenal – Bournemouth op TV
  • 15:43 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Arsenal – Bournemouth LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Arsenal-Bournemouth op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth:
  • Arsenal staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • Bournemouth staat op dit moment op plaats 19e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: “Emirates Stadium” (60,704 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Arsenal neemt het dit weekend voor eigen publiek op tegen Bournemouth. Arsenal staat weer bovenaan in de Premier League en staat bovendien vijf punten los van de nummer twee Manchester City. Tegen de nummer één na laatst (Bournemouth) van de Premier League kan Arsenal dus wel eens goede zaken gaan doen. Ook Arsenal weet namelijk dat Man City een lastige wedstrijd speelt dit weekend. De Gunners zullen er dus op gebrand zijn om een goed resultaat te halen tegen Bournemouth.

  Arsenal – Bournemouth op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Arsenal-Bournemouth bij Viaplay:
  • 15:43 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Arsenal -Bournemouth LIVE
  • 18:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De tv-rechten voor de Premier League zijn in handen van Viaplay. Je kijkt alle wedstrijden uit de Engelse competitie dus live op Viaplay. Dit doe je via de app. Dit is een groot voordeel. Zo kun je namelijk meerdere wedstrijden tegelijkertijd kijken. Ook kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende Premier League wedstrijden bij Viaplay. Tenslotte kun je via de Viaplay App eenvoudig een wedstrijd kiezen die jij op dat moment wilt kijken. Je kunt een Viaplay abonnement afsluiten bij onder andere KPN, T-Mobile, Ziggo en alle andere grote providers.

  Premier League op tv

  De match tussen Arsenal en Bournemouth is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De bekendste voetbalcompetitie ter wereld is natuurlijk de Premier League. Het is de voetbalcompetitie van Engeland. In de Premier League spelen heel veel grote clubs. Het is dan ook niet voor niets dat er vorig seizoen maar liefst twee Engelse clubs in de halve finale van de Champions League stonden. De beste spelers spelen vaak in Engeland. Daarnaast zijn er in Engeland een hoop club met een rijke historie. Liverpool, Arsenal, Manchester United en ga zo maar door. De Premier League is dus zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Arsenal – Bournemouth bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal-Bournemouth op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Arsenal – Bournemouth kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Arsenal – Bournemouth bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Arsenal – Bournemouth kijken

  Wil je gratis naar Arsenal tegen Bournemouth kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal-Bournemouth gratis te bekijken.

  Livestream Arsenal – Bournemouth (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Arsenal – Bournemouth kijken

  De samenvatting van Arsenal – Bournemouth kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal-Bournemouth:
  Wanneer is Arsenal – Bournemouth op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is Arsenal – Bournemouth op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Arsenal – Bournemouth live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Arsenal (Lonen) en Bournemouth (Bournemouth) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Arsenal – Bournemouth uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Arsenal en Bournemouth wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Arsenal – Bournemouth kijken?

  Je kijkt Arsenal – Bournemouth op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Arsenal en Bournemouth op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal – Bournemouth kunt kijken.

  Kan ik Arsenal – Bournemouth ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Arsenal -Bournemouth zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *