Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Arsenal – Aston Villa op tv | woensdag 31 augustus 2022

Arsenal – Aston Villa op tv | woensdag 31 augustus 2022

  Arsenal – Aston Villa op tv kijken? Op woensdag 31 augustus 2022 om 21:00 uur spelen Arsenal en Aston Villa tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: Emirates Stadium. Wil je de wedstrijd Arsenal – Aston Villa live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 60,260 toeschouwers in het Emirates Stadium nemen Arsenal (Londen) en Aston Villa (Birmingham) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Arsenal – Aston Villa op tv.
  • Wanneer: woensdag 31 augustus 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Emirates Stadium, het stadion van Arsenal.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Arsenal - Aston Villa op tv

  Arsenal – Aston Villa op tv

  Wil je Arsenal – Aston Villa op tv kijken? De wedstrijd tussen Arsenal uit Londen en Aston Villa uit Birmingham wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Arsenal – Aston Villa op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Arsenal – Aston Villa LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Arsenal-Aston Villa op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa:
  • Arsenal staat op dit momenteerste in de Premier League.
  • Aston Villa staat op dit moment zestiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Arsenal: “Emirates Stadium” (60,260 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Arsenal vs Aston Villa op tv is natuurlijk altijd interessant. Arsenal staat eindelijk weer eens bovenaan in de Premier League en wil dit natuurlijk het liefst tot het einde vasthouden. Aston Villa lijkt daar een goede mogelijkheid voor, aangezien de ploeg uit Birmingham op de 16e plek staat. Een boeiende wedstrijd in de Engelse competitie om naar te kijken dus.

  Arsenal – Aston Villa op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Arsenal-Aston Villa bij Viaplay:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Arsenal -Aston Villa LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Engelse Premier League kijk je dit seizoen bij Viaplay. Viaplay was in Nederland vooral bekend vanwege de Formule 1 en de Duitse Bundesliga. Daar komt vanaf dit seizoen dus ook de Engelse Premier League bij. Kies je voor Viaplay dan heb je dus niet alleen de Formule 1 races, maar ook topvoetbal uit de Duitse en de Engelse competitie.

  Premier League op tv

  De match tussen Arsenal en Aston Villa is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Arsenal – Aston Villa bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Arsenal-Aston Villa op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Arsenal – Aston Villa kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Arsenal – Aston Villa bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Arsenal – Aston Villa kijken

  Wil je gratis naar Arsenal tegen Aston Villa kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Arsenal-Aston Villa gratis te bekijken.

  Livestream Arsenal – Aston Villa (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Arsenal – Aston Villa kijken

  De samenvatting van Arsenal – Aston Villa kijken? Wil je de wedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Arsenal-Aston Villa:
  Wanneer is Arsenal – Aston Villa op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa wordt gespeeld op woensdag 31 augustus 2022.

  Hoe laat is Arsenal – Aston Villa op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Arsenal – Aston Villa live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Arsenal (Londen) en Aston Villa (Birmingham) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Arsenal – Aston Villa uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Arsenal en Aston Villa wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Arsenal – Aston Villa kijken?

  Je kijkt Arsenal – Aston Villa op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Arsenal en Aston Villa op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Arsenal – Aston Villa kunt kijken.

  Kan ik Arsenal – Aston Villa ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Arsenal -Aston Villa zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *