Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Apollon Limassol – AZ op tv | Conference League

Apollon Limassol – AZ op tv | Conference League

  Apollon Limassol – AZ op tv kijken? Op donderdag 13 oktober 2022 om 18:45 uur spelen Apollon Limassol en AZ tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Apollon Limassol: Tsirionstadion. Wil je de wedstrijd Apollon Limassol (Cyprus) – AZ (Nederland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 13,331 toeschouwers. In het Tsirionstadion nemen Apollon Limassol (Cyprus, Limasol) en AZ (Nederland, Alkmaar) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Conference League.
  • Wie: Apollon Limassol – AZ op tv.
  • Wanneer: donderdag 13 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Tsirionstadion, het stadion van Apollon Limassol.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  Apollon Limassol - AZ op tv

  Apollon Limassol – AZ op tv

  Wil je Apollon Limassol – AZ op tv kijken? De wedstrijd tussen Apollon Limassol uit Cyprus en AZ uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Apollon Limassol – AZ op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Apollon Limassol – AZ
  • 18:45 uur : Apollon Limassol – AZ LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Apollon Limassol – AZ

  Over Apollon Limassol-AZ op tv

  Alles over de Conference League wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ:
  • Apollon Limassol staat op dit momentderde in de A Divizion.
  • AZ staat op dit moment eerste in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Apollon Limassol: “Tsirionstadion” (13,331 toeschouwers).
  • De thuisclub is Apollon Limassol uit Cyprus. Apollon Limassol komt uit Limasol in Cyprus en speelt zijn competitiewedstrijden in de A Divizion.
  • De uitclub is AZ uit Nederland. Apollon Limassol komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  AZ gaat op bezoek bij Apollon Limasol uit Cyprus. De ploeg uit Alkmaar kent tot nu toe een geweldig seizoen. AZ staat bovenaan in de Eredivisie en ook in de Conference League staan ze bovenaan in de poule. Bovendien zijn ze nog ongeslagen in Europa. Apollon staat laatste in poule E van de Conference League. Dit biedt uitstekende kansen voor AZ om overwintering in de Conference League veilig te stellen.

  Apollon Limassol – AZ op ESPN

  De Conference League wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Apollon Limassol-AZ bij ESPN:
  • donderdag 13 oktober 2022
  • 18:45 uur, Apollon Limassol -AZ (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: Wil je de Conference League live kijken? Dat kan! Op ESPN kijk je de wedstrijden uit de UEFA Conference League live op tv. AZ is de enige Nederlandse club die dit seizoen meedoet aan de Conference League. ESPN heeft daarom extra aandacht voor AZ. Met een team van ervaren analisten krijg je bovendien alle informatie rondom de Conference League wedstrijden.

  Conference League op tv

  De match tussen Apollon Limassol en AZ is een wedstrijd in de Conference League. De UEFA Conference League is de nieuwste Europese voetbalcompetitie. Na de Champions League en de Europa League is het de derde Europese competitie. Dit betekent natuurlijk niet dat de competitie niet interessant is. Zeker voor Nederlandse clubs is het een uitgelezen kans om ver in een Europees toernooi te komen. Dat zag je bijvoorbeeld vorig jaar toen Feyenoord de finale haalde. Het is een mooie competitie waarin je veel aanstormend talent in actie ziet komen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Conference League wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  Apollon Limassol – AZ bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Apollon Limassol-AZ op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Apollon Limassol – AZ kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Apollon Limassol – AZ bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ uit de Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Apollon Limassol – AZ kijken

  Wil je gratis naar Apollon Limassol tegen AZ kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Apollon Limassol-AZ gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ in de Conference League is te zien op ESPN.

  Livestream Apollon Limassol – AZ (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Apollon Limassol – AZ kijken

  De samenvatting van Apollon Limassol – AZ kijken? Wil je de wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Conference League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Apollon Limassol – AZ op tv?

  Op welke zender kijk je de Conference League wedstrijd tussen Apollon Limassol – AZ? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Apollon Limassol – AZ op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Apollon Limassol vs AZ zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Apollon Limassol-AZ:
  Wanneer is Apollon Limassol – AZ op tv?

  De Conference League wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ wordt gespeeld op donderdag 13 oktober 2022.

  Hoe laat is Apollon Limassol – AZ op tv?

  De wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Apollon Limassol – AZ live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Apollon Limassol uit Limasol, Cyprus en AZ (Alkmaar), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Apollon Limassol – AZ uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Apollon Limassol en AZ wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Apollon Limassol – AZ kijken?

  Je kijkt Apollon Limassol – AZ op ESPN.

  Kan ik gratis naar Apollon Limassol en AZ op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Apollon Limassol – AZ kunt kijken.

  Kan ik Apollon Limassol – AZ ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Apollon Limassol -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *